arkadaşlar bildiğiniz gibi istanbulda LPG-CNG fuarı vardı. bugün ziyaret ettim. bilyosunuz uzun zamandır lpg ye gececem ama bir karar verememiştim. fuarda bahane oldu. hem belki iyi bir fiyat alırım diye düşündüm. şimdi özetle :
landirenzonun standında bir de baktım ne göreyim . bizim superb 1,4 tsı elegance var. yuh dedim bunamı taktınız lpg. evet adamlar sıfır superb e lpg-cng dönüşümlü kit takmışlar. çalıştırdk felan hiç ses yok. sonra fiyat sorduk landirenzo için liste fiyatı 1400 tl dediler. fuar indirimi felan istedik 2 araca takacaz dedik 1300 /10 taksit olur dediler. dedim bak iyi olursa bizim skoda forumu var orda reklam yaparım sizi ozaman 1250 /10 taksit olur dediler.
sonra BRC nin standına gittik hyundai era vardı ona takmışlar. brc de süper işçilik yapmış. fiyat 1600/10 taksit. sonra onlardan da fuar indirimi istedik. biraz uzun bir pazarlıktan sonra 1500/10 taksite anlaştık.
şimdi sizden istediğim 1250 tl ye landirenzo mu ?
yoksa 1500 tl ye BRC mi taktırayım.
lütfen bu kitleri kullanan veya bilenler yorum yaparsa benim için çok iyi olacak.
ha unutmadan lanidrenzo ve brc skoda da garanti bozulmadan lpg kiti anlaşması yapmışlar.
her ikisi garantili araçlara 3 yıl /150 000 km
garantisi bitenlere 2 yıl / 100 000 km garanti veriyorlar