Metin0670 yazdı:Bende de 93 favorit var 40 km yolda gitsem derece alttaki centigi gecmiyor. Termostati 88 lik takip deniycem
f_conq yazdı:Arkadaşlar 1.2 fabiamın kaloriferi iyi isitmadigi ve motor sogukken lpgde tekleme yaptigi icin termostatini degistirdim orjinali pahali oldugu icin topran marka termostat taktım ancak sonuc değişmedi kalorifer yine isitmiyor ve araç tekliyor. Uzerinden cikan orjinal termostati da disarida sicak su ile denedim ve normal olarak calisiyor. Sizce 12 senelik orjinal termostatini geri takmalı miyim yoksa sifir yan sanayi termostat mi takili kalsin? (Bu arada eski termostat bir defasinda acik kalmis ve hararet uzun yolda neredeyse sifira kadar düşmüştü). Termostat degistirmek zahmetli bir is degil kendim 20dk gibi bir surede degistiriyorum ustaya iscilik parasi vermeyecegimi de goz onunde bulundurarak fikir verirseniz yarin eski orjinal termostati takacagim
f_conq yazdı:Profil Erzurum'da kalmış. Tayinim Manisa ya çıktı sıcak memleket burası. Kalorifer peteği nde sorun var büyük ihtimal. Topran marka termostatı da bir kaç gün denemek istedim açıp kapatmasında sorun yok orjinali gibi çalışıyor. Zatrn topran da alman markasıymış. Orjinali de kenarda duruyor yazın sıkıntı olacak olursa değiştiririm artık. Fovoriti olan arkadaşım da hararet yukselmiyorsa termostat acik kalmistir ya da hararet musuru gorevini yapmiyordur. Araci biraz kullandiktan sonra kaloriferi ac sicak uflemiyorsa termostat acik kalmistir. Eger sicak ufluyorsa göstergede ya da musurde sorun vardir.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir