ermac79 » 07 Mar 2012, 22:45
Merhaba arkadaşlar,
Aracımı geçen hafta aldım. Pazar günü kullanma imkanımda oldu. Ancak yazabiliyorum.
Öncelikle tahminimin üstünde bir fiyat çıktı. Zaten tamirciye giripte masraf çıkmasa olmaz. Toplam 750 TL tuttu. Şimdi yapılan işlemleri ayıntılı anlatayım;
Kapak kayak ve taşlama ... 160 TL
Torna masrafı (Üstteki alyan başlı üç saplama kırılmıştı) ... 100 TL
Conta (kapak, manifolt, eksoz, termsotat, sıvı conta) ... 65 TL
Saplama ( 3 adet) ... 15 TL
Fan müşürü ... 15 TL
Buji (üstündekiler uygun değil dediler) ... 28 TL
Hava filitresi ... 7 TL
Motor yağı ve yağ filitresi ... 45 TL
Yağmurluk sacları (Aracımda yoktu - hatta yağmurlu bir gün yolda kalmıştım) ... 95 TL (Masraf çok olursa takmayın demiştim ama sormadan onlarıda takmışlar)
Karter tapası ... 5 TL
Yedek su deposu (Conta yandığı içi basınç yüzünden kenardan çatlamıştı) ... 10 TL
Antifiriz ... 7 TL
Hararet müşürü ... 15 TL
Termostat ... 15 TL
Gaz ayarı ...10 TL
Kapış Diyaframı (Kenardan çatlaktı) ... 10 TL
İşçilik ... 150 TL
Benzin ... 15 TL (Ayar için almışlar. Zaten depoda çok az vardı.)
İşte böyle baya bi kalem yedek parça ve işçilik çıktı. Umarım uzun bir süre sorun çıkarmaz. Pazar günü kullandım. Özellikle aracımın çekişi çok farketti. Motorun sesi sanki biraz yüksek gibi ama belkide bana öyle geldi. Hareret normal seviye kaldı. Gaz ve benzin ayarı yapılmış bir sorun yok. Şehir içi 80 km yol yaptım. Şimdilik izlenimlerim böyle. En kısa zamanda yakıtıda ölçeceğim. Umarım eskisi gibi az yakar.
Servis ile ilgili görüşlerim;
Öncelikle aracı iç dış yıkatıp öyle teslim ettiler. Tertemiz olmuş. İşçilik iyi. Fiyat biraz yüksek çıkınca ve özellikle keşke yağmur saclarını bana sormadan değiştirmeseydiniz dedim. Kredi kartına 10 taksit yaptılar. En iyiside bu oldu. Cebimden şimdilik para çıkmadı. Taksit taksit ödeyeceğim. Word ve bonus ile anlaşmaları var. Umarım bu yaşadıklarım sizlerede yardımcı olur. Özellikle conta sorunu yaşayan arkadaşların kafasında bir fikir oluşur.