Herkese merhaba. Arabanin silindir kapak contada hafif bi sizdirma var sabahlari ilk calıştırmada 3-4 sn araba patırdama yapmakta sonra normale dönmekte. Motor isindiktan sonrada hiç yapmiyor ha bazen yapmiyorda kafasina gore.

ustaya sordum conta yapilacak dedi. Kapakcontayi yaptiricam ama 5-6 ay idare etmesi acisindan. internette arastirdim bi blok ilaci varmis bununla ilgili. Fiyati makul. Ya kurtarirsa hesabi denemek icin bir tane aldim. Sıvı karisimi bisi. özet olarak termostati sökerek ve karişimi yedek su kabina bosaltilarak islem gerceklesiyor daha sonra is beklemekte. Ondan sonrasi iste bu antifirz yani suyu değiştirme olayini anlayamadim. Radyatörün altinda tapa falan bulamadim ve ya göremedim. Forumda hararet müşürünu sokup yedek su kabindan su basarak bi degistirme durumu var ama ? Hararet musurunun orda temiz su geldi tmm ondan sonra antifirizi nasil eklicez isin o kismini pek anlayamadim bi anlatirmisiniz size zahmet ve ya daha kolay bi yöntem var ise şimdiden herkese çok teşekkür ederim saolun...