semih10 yazdı:Aracımın kaloriferi geçtiğimiz kış ayında problemliydi yani hiç bir şekilde ısıtmıyordu.. Kaloriferciye gittiğimde iyice gözden geçirdi termostad ve kalorifer peteğini değiştirdi fakat hiç bir değişiklik olmadı taktırdğımı yeni parçaları aynen geri iade ettim eski parçaları tekrar taktırdım..araç sadece 3000 devirden sonra gaza ayağımı basılığı olduğu sürede hafif bir ısı veriyordu rolantide ve düşük hızlarda soğuk üflüyordu nys konuyu pek uzatmak istemiyorum araya bir takım işler girdi o oldu bu oldu derken havalar ısınınca bende pek üstüne düşmedim. Malumunuz havalar artık soğudu ve benim bu problemim yine baş gösterdi. Değiştirmediğim parçalar kalmadı yine.. devirdaim den tutun (zaten gerekliydi) ayrıca termostadı değiştirdim geçtiğimiz hafta fakat sonuç yine hüsran ve sinir bozucu.Araç yine soğuk üflüyor 3000 devirden sonra gaza yüklenince sadece sıcak veriyor rolantide ve düşük hızda soğuk üflüyor.. Walla eski samaramın kaloriferini mumla arar oldum:( o araba daha 200-300 m sonra hamam gibi oluyordu camları açıyordum ne yalan söyleyim özledim o günleri..Sormak istediğim sizlerinde araçları böylemi yani bundan daha sıcağı olmuyormu sadece gaza yüklenincemi ısı veriyor bu konuda görüşlerini almak istiyorum..

Uludag yazdı:başlık biraz ters olsa da, sorun musluk ta mıdır çözüldüyse problem. bu musluk nedir ne değildir. zahmet olmazsa foto koyabilecek birileri var mıdır. benim favo da ısıtmıyor maalesef :S saygılar

Uludag yazdı:çok teşekkür ederim elinize sağlık.

Uludag yazdı:peki ama "vanayı tamamen çıkar şimdilik" cümlesini anlamadım. vanayı tamamen çıkartmak sürekli sıcak konuma getirmek anlamı mı taşıyor ?

Bu forumu görüntüleyenler: ikbalkaya ve 5 misafir