herkese merhaba arkadaslar tanısmadan topic açtım ama sorun iice germeye basladı beni
1 ay once parkda sert bi sekilde yüksek bi kaldırma cıktım , sağ jantım eğildi kapağı hafif kırıldı
direksiyon dan elimi cektiğimde artık titreyen bi direksiyonum oldu elim bile üzerindeyken direksiyon titriyor
onun jant eğriliği olduğunu anladım lakin şimdi daha farklı bi sorun var direksiyonu hızlı giderken dönüşlerde değil de sokakk dönüşleri ileri geri park dönüşlerinde direksiyonu sağa sola cevirdiğimde ınılama sesi geliyor ve abartı bi ses geliyor
bilgisi olan arkadaslardan ne yaptırmam gerektiğini soyleyecek birisi varsa memnun olurum ustaların kucaklarına oturmakdan artık cok yoruldum ciddi paralar harcayip arabamın içine tükürmelerini artık hiç sevmiyorum
sırf motosikletimi satıp araba aldım ustaların yüzünden arabadan sogudum , simdi yine sezon acilinca motosikletle takas etmek geliyor içimden ama o kadarda seviyorum mpi 1,6 yı rengi duruşu kazasız boyasız olması beni ona bagliyor bide boyle etkenleri beni çok üzüyor
Allah rızası için yardımcı olacak bir abi bi usta pls