zaten ilk takıldığında boğaz kelebeğini bir perişan ettiler. temizlettik ayar tutmadı. dediğiniz gibi devirde salınmalar söz konusu. bazı arkadaşlar memelerin 1.6 motorlara göre yapıldığını 1.3 için içini biraz doldurursanız problem biter falan dediler. fakat atikerde öyle bir meme olmadığı söylediler. bakalım bu hafta içinde servisten "sabah bırakın bir gün bizde kalsın öyle halledelim" dediler. sizde diyorsunuz ki beyin voltajını direk sigorta panosundan alsın, bunu da bir ileteyim ne diyecekler bakalım. inşallah hallederler de bi gün yüzü görürüz. insan çok sevdiği arabasından soğuyor valla.

arkadaşlar benim arac da lpg var ama sıralı değil aracımda 2001 lxi ve düz lpg takılı hiç bir sorunda yaratmadı gayet düzenli calışıyor .ilk calıştırmada benzinle calışıyor gaza basıp devir satı 3000 e gelince lpg ye geciyor menmunum.

geçen sene konyadan bir mühendis gelmiş ti bir ayar yaptı allah şahidim neredeyse türkiyeyi dolaştım bana mısın demedi. ama bu sene beni biraz üzdü. şimdilerde aküyü yenileyince problem biraz olsun azaldı. ha bu arada. 30 lt lpg ile şehir içi 375-390 km şehirlerarası 420-440 arası yakıyor.

soner kardeşim ben hergün işe arabayla gidip geliyorum. her sabah ankara eryamandan istanbul yolundan ulusa gidiyorum. haliyle akşam eve. yaklaşık 70 km civarında günlük yolumuz var. pazartesi günü 30 -33 litre civarında simit depoyu dolduruyorum. maksimum 34*1.470= 49.98 tl ödüyorum. şehir içerisinde 5 gün böyle gidiyorum. 5*70 km= 350 km. hafta sonunda ise çocukların basket kursu, kayınpederlerin çiftlik falan derken 370 ila 390 km. yol yapıyorum. pazartesi sabahta bismillah depomuzu doldurup yolumuza çıkıyoruz. hesabımıza göre kilometrede 49,98/380=131 tl/ km. lpg ücreti ödüyorum. ha bu arada 4 depoda bir de 20 tl lik benzin alıyorum 97 oktan. hesabımız bu maşallah yakıt yönünden çok iyi durumdayız. ankara ostim de üstün oto var atikerin ankara bölge bayi ayarımızı orada yaptırıyorum vesselam. ha bu arada kimse sevmese de sağolsun, Allah razı olsun Melih Amcanın sayesinde yola çıktığımızda çok büyük kaza yoksa 100 km süratle hiç durdan gidiyoruz. eger sen istanbul trafiğinde çok dur kalk yapıyorsan onun da etkisi olur mutlaka.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir