2003 oktavıa elegance sabahları rolanti sorunum var.

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

2003 oktavıa elegance sabahları rolanti sorunum var.

İleti cobbani » 30 Kas 2011, 00:43

arkadaşlar 2000 model octide sabah çalıştırmada motor devir saatinde 3 ile 15 arasında raks arızası var tamirci arkadaşlar boğaz kelebeği dediler söktürtmedim bir başka tamirci ise ateşleme bobini olabileceğini söyledi ateşleme bobini denedik yine geçmedi enson başka bir tamirci ise supapların kaçırdığını ısınınca düzeldiğini söyledi bu arızanın ise 500-600 tl ile giderilebileceğini söyledi hala yaptırmadım yaptırdığımda geçmez ise benim hakkımı kim koruyacak yokmu bu arızaları fazla malzeme kullanmadan bulabilecek bir usta sizin bu konuda fikrinizi alabilirmiyim.
cobbani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Mersin
Arabanız: 2000 octavıa glx

İleti gezgin_24 » 21 Arl 2011, 14:53

merhaba arkadaşlar, oğlum dünyaya geldiği için epeydir foruma katılamamştım.2003 model oktavia aracımın Ankarada izin kullanıyorken bu arızadan dolayı lpg 'ye program attırdım.Çözülmedi.Üstünkörü bir boğaz kelebeği temizliği yaptırdım.Düzelmedi.İzmirde Özel İzmir Wolkswagen servisinde ince işçilikte boğaz kelebeğini tekrar temizlettim.Sorunum çözüldü.Herhangi bir sıkıntı kalmadı.Sanırım iyi bir usta ile titiz bir temizlikle senin de sorunun hallolur.Saygılarımla...
gezgin_24
CLASSIC
CLASSIC

Ad Soyad: gezgin_24
Nereden: İzmir
Arabanız: 2003 OKTAVİA elegance

Önceki

Octavia I (A4)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir