Araçlarımız için tavsiye ettiğiniz kışlık lastik markası, fiyatı ya da kampanyası varsa burada paylaşır mısınız?
Kampanya olarak goodyear 4 lastik alana navigasyon cihazı hediye ediyor mesela.

murat_4025 yazdı:Araçlarımız için tavsiye ettiğiniz kışlık lastik markası, fiyatı ya da kampanyası varsa burada paylaşır mısınız?
Kampanya olarak goodyear 4 lastik alana navigasyon cihazı hediye ediyor mesela.

serhat_a89 yazdı:Arkadaşlar illaki yazlık kışlık ayrı mı almak gerekiyor ben 4 mevsim almayı düşünüyordum çoğu markada 4 mevsim diye
bir kavram yok. Diyelimki ayrı ayrı aldık jant.ta almamız gerekirmi yoksa mesela kışlıklar takılı iken yazlıklar jant.sız
dursa olur.mu?=ben lastik arabada takılı değilken jantlı şekilde hava basılmış bekletilmesi gerekiyor diye duymuştum
doğrumudur?

montoyajp yazdı:arkadaslar ya kafama takılan ıkı tane konu var.
1. fabia'sı olan arkadaslar 14 jant lastık almaktan bahsetmısler. benımkinin kitabında 15 yazıyor. (195/50/15) hatta suanda üzerınde bu ebatta michelin pilot axalto var. Benımkının modelı choice oldugu ıcın mı bu fark oluşmuş yoksa bılmedıgım baska bırsey mı var?
2. ben de gectıgımız hafta sonu bayagı kapsamlı bir arastırma yaptım.sozunu ettıgımız lastıklerın hepsınden fiyat aldım (hatta coğunda birkaç yerden aldım) benım aldıgım fiyatlar yukarda yazılanlardan en az 50 tl daha fazla. bu durum yıne 14-15 jant olmasıyla alakalı bir durum mu???

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir