MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERİNDE BİLDİĞİ GİBİ YAZ BOYUNCA KLİMADA SICAK HAVA KULLANMADIK AMA ARTIK SABAHLARI VE AKŞAMLARI HAVALAR SERİN OLUYOR GEÇEN GÜN KLİMAMI AÇIP DERECEYİ 29 YAPTIM İŞ YERİNE KADAR GİTTİM AMA BİR TÜRLÜ SICAK HAVA ÜFLEMEDİ FANA SONA GETİRDİĞİMDE İSE BUZ GİBİ ESTİRİYOR.BU SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM.ARACIM 2004 MODEL OCTAVIA COLLECTION PLUS 1.6 LPG 'Lİ SİZCE NEYDEN KAYNAKLANABİLİR....KLİMAM DİJİTAL KLİMATRONIC.BİLGİSAYARA BAĞLANIP AYARLANMASI LAZIM.ANLAYAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER...
ARKADAŞTADA TERSİ Bİ DURUM OLMUŞ BERABER GİDİP BAKTIRACAĞIZ.ONDADA SICAK HAVA GELİYORMUŞ SÜREKLİ SOĞUK ÜFLEMİYORMUŞ KLİMADAKİ KLEPE SICAK SOĞUK KLEPESİ TAKILI KALMIŞ YAPTIRMIŞ. BERABER GİDİP BENİM ARACADA BAKTIRACAĞIZ MUHTEMELEN AYNI SORUN.
Aynı sorun benim arabamda da var (2004 Elegance). Benden önceki kullanıcısı kış moduna aldırmam gerektiğini yada 120 TL değerinde bir parça alınması gerektiğini söylemişti.
Servise gittim. Parçayı değiştirmek istemediğimi söyledim. Onlarda klimada 1 dk sürmeyen bir işlem yaparak sıcak üfleycek moda çevirdiler. Parça alınmadığı taktirde yaza doğru tekrar gelerek ve soğuk üflemeye alınması gerekir dediler.
Bendede aynı problem var, Bosch Car Service gittim, kalorifer peteğin bozuk dediler. Ayarla halloluyormuş deyince biz öyle birşey bilmiyoruz dediler. Aynı tecrübeyi yaşayan var mı?