nediye koydurdum şu antifirizi

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

nediye koydurdum şu antifirizi

İleti narec » 10 Oca 2012, 19:43

bu şekilde kullanmaya devam edersen ya hararet yapıp contası yanacak ya da elektronik aksamda bir soruna yol açacaktır.

lpg var ise regülatör giriş çıkışlarına, t borularına baktır. radyatörde, su hortumlarında ya da kalorifer peteğinde delik-yırtık olabilir. aracının km kaç bilmiyorum ama yüksekse devirdaim pompasında da sıkıntı olabilir.

uzun süre su ile kullanıp sonradan antifiriz eklersen zamanında suda biriken kireci antifiriz çözer ve kaçaklar başlar.
BU İMZA MAHKEME KARARI İLE İPTAL EDİLMİŞTİR.

Karar No: 2001 / 154 HP

Yüksek Dağın Karı Çok Olur.
Kullanıcı avatarı
narec
CLASSIC
CLASSIC

Nereden: Sivas
Arabanız: Skoda Forman 135L idi :)

İleti can_kozlu » 24 Şub 2012, 14:31

evet kışa girerken 20 tl ye koydurduğum antifiriz şubat başı itibari ile 1150 tl ye maloldu su pompası, termostad, bir t borusu, bilmem ne filirtesi bi de hazır eldeğmişken lpg gaz kesicisi, şurası, burası değişti. araban mı var derdin var..! [ şaka bi yana Allah yokluğunu göstermesin :) ]
can_kozlu
CLASSIC
CLASSIC

Ad Soyad: can kozlu
Nereden: Çorum
Arabanız: oktavia 1.6 business

İleti mfb23 » 24 Mar 2012, 14:47

BENZER Bİ SORUNLA KARŞILAŞTIM PROBLEM LPG BAGLANTILRI T LER VE BEYNİN ALTININ SU SIZDIRDIGININ ANLAŞILMASIYLA SONUÇLANDI,50 TL GİBİ Bİ MASRAFLA SORUNUN ÇÖZÜLDÜĞÜ SÖYLENDİ BAKALIM NOLACAK.
mfb23
CLASSIC
CLASSIC

Önceki

Octavia I (A4)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir