1 hafta evvel , uzun bir yolculuğa çıkacağım için antifirz seviyesine bir baktırayım dedim, demez olaydım.
Seviyesi düşük biraz antifiriz ilave edelim dedi ustacık. ve olanlar oldu eve geldim aracı park ettim sabah bi baktı arabanın altı sırılsıklam, kaputu açıp suğutmasuyu deposuna baktım bom boş, hemen su ilave edip sanayiye gittim ( salak kafa servisine gitsene) ustacık bunun devirdaimi bozulmuş dedi ve edine aldı tona vidayı yaklaşık 6 saat sonra su pampası değişmiş ( bi sürü yer sökülüp takılarak) 2 tane kepçesi değişmmiş ve 270 tl para verilip sanayiden ayrılmış olarak buldum kendimi. Olsundu yeterki sorun çözülsün para önemli değil diye teseeli etikten sonra kendimi arabayı parkettim. ertesigün bir baktım ki arabada gene su kalmamış yeri yine sırılsıklam etmiş. kafamı duvarlara vurduktan sonra tekrar sanayiye gittim ( kavga edecektim aslında ama dükkan çok kalabalıktı ses çıkarmadım ) ustaya bir iki laf soktuktan sonra usta elinde küçük bir bidonla geldi bidondaki sıvıyı soğutma suyuna ileve edip bana bu sını nerede kaçak varsa orayı tamir eder dedi ve beni gönderdi. bugün tekrar altına baktım su damlamaya devam ediyor evet hikaye bu.
sorumsa araba sıcakken su akıtmıyor sadece park halinde iken ve iyice soğuyunca su sızdırıyor sizce ne yapmalı (ustayı öldürmek dışında)
vakit ayırıp okuyanlara teşekkü eder , çözüm sunanlara ise ayrıca şükranlarımı sunarım.