Öncelikle tüm cevaplar için teşekkürler. Belirttiğim gibi atiker safe fast taktırmıştım aracıma. Kısaca izlenimlerimi anlatayım.
1) Öncelikle kış mevsiminde (Malum bu seneki kışı biliyorsunuz heryerde olduğu gibi Konyada da soğuk geçti) tamı tamına 7 defa ölçtüm. Sadece gaz adına konuşuyorum Şehir içi 25 kuruş yakıyor. (aynı benznlik aynı pompadan yapılan ölçümler)
2) Çekişte Konya düz olduğu için fazla bir fark oluşmuyor ancak gaza dokunduğunuzda benzinde koltuğa yapıştıran araba tüpte hafifçe bi esnetiyor
3) düz yolda 3000 devirde araç 105 km yol yapıyor (Benzindede tüptede fazla fark yok bu konuda)
4) 5. ayın içerisindeyim çok şükür uyarı ikaz lambası yada farklı bir sorun yaşamadım
5) Servisi çok ilgili zaten burda üretildiği için parça vs sıkıntısı yok fiyat olarakta 10*90=900 tl taksitle montajı yapılmıştır.
6) Yokuşta arabada 4 kişi varken gayet rahat bi şekilde sorun yaşamadan çıktım. Aracıma herhangi bir ayarlama yaptırmadım ilk takıldığında yapılan ayarlamalarla kullandım hep. Hani kıstırayım az yaksın mantığı olmadı şehir içi 75,28 tl ile fullediğim aracım 291 Km yol yaptı (klima hep açık malum çoluk çocuk üşüyor)
7) Kim ne derse desin arkadaş. Gerçekten bu ite montajı yapan usta çok önemli gerisi hikaye. Ayrıca atikerin fabrikasınıda gezdim. Adamlar iş çok iy b noktay taşımıla. Dediklne göe safefast bu işte en iy noktalardan bir diyorlar. Yerli malı dedim aldım ama pişman olmadım şükür.