skoda=Problem

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

skoda=Problem

İleti efe06 » 17 Oca 2012, 13:47

2004 oktavia mı 6 ay oldu alalı.Daha önce 1,8 t passatım vardı onu andırdı diye aldım.6 ay da 1500 tl yakın para harcadım.Ve her gün ne sorun açacak diye bekliyorum.Küçük bir ilçedeyim usta yok en yakın servis Bursa da ve 300 km.Sat o aman diyeceksiniz ama o da zor.Şimdi de haraket halinde iken stop ediyor.Vites boşta iken rolanti alçalıp yükseliyor.İç aydınlatma aracı çalıştırdığım ilk 15 dakika boyunca yanıp sönüyor.Şimdi ustaya gidecem dediğim gibi küçük sanayi usta bilmez ben bilmez o yüzden son yazdığım arızalar hakkında bilgisi olan varsa ustaya gitmeden önce beni bilgilendirse sevinirim.aracım lpg li.
efe06
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Çanakkale
Arabanız: Oktavia

İleti birtanyildiz » 17 Oca 2012, 15:07

araç stop ediyordu ben giderken ve aynen rölanti de titreme vardı devir saati oynuyordu. boğaz kelebeğini temizlettim sonrasında avans ayarı yaptırdım geçti. tabi başka sebebler de olabilir ancak benimki böyle oldu
birtanyildiz
CLASSIC
CLASSIC

Ad Soyad: Birtan YILDIZ
Nereden: İstanbul (Avr.)
Arabanız: Fabia Special 101

İleti hetepe » 17 Oca 2012, 16:16

Akü de şüpheli görünüyor, stop etmesi LPG den olabilir, lpg cide yazılımına baktırın, boğaz kelebeğine baktırın, bujileri kontrol edin, aklıma ilk gelenler bunlar...
Kolay gelsin.
D ü n y a l ı l a r d a n t i s k i n i y o r u m (G.O.R.A.)
Kullanıcı avatarı
hetepe
RS
RS

Ad Soyad: Engin '73
Nereden: Ankara
Arabanız: Fabia 1,2 HTP HB '05 64 Beygir Şeyi

İleti efe06 » 17 Oca 2012, 18:35

bugün ustada boğaz kelebeğinden olduğunu söyledi.Ancak üç ay önce üst kapak contasını değiştermeden önce boğaz kelebeği temizlenmişti.Birdaha temizletelim bakalım ne çıkacak.Teşekkür ederim cevaplar için
efe06
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Çanakkale
Arabanız: Oktavia

Octavia I (A4)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir