akilliadam yazdı:evet sonunda aldım herkeze teşekkürler
internette katoloğu aradım ama bir türlü bulamdım

skodaizm yazdı:akilliadam yazdı:evet sonunda aldım herkeze teşekkürler
internette katoloğu aradım ama bir türlü bulamdım
http://www.skoda.com.tr/new/Octavia.asp

skodaizm yazdı:Araçların kataloglarında tüm tipler vardır. Elegance, ambiant,e classic diye ayırım yoktur. Hepsini içerir. Sizin araca uygun olan en alttakidir.
http://www.skoda.com.tr/new/octavia05-2007.asp

paranoia yazdı:Ambient donanımla alakalı bilmek istediklerinizi topluca yazın , bir ambient kullanıcısı olarak elimden geldiğince cevaplamaya çal.ışırım. Aracınız da hayırlı olsun

akilliadam yazdı:paranoia yazdı:Ambient donanımla alakalı bilmek istediklerinizi topluca yazın , bir ambient kullanıcısı olarak elimden geldiğince cevaplamaya çal.ışırım. Aracınız da hayırlı olsun
teşekkür ederim
neredyse hepsini öğrendim ama
-ön koltukta izofix varmı (var yazıyor ama ben göremedim)
-perde airbag varmı
-teyp te cep tel ile bir uyum olurmu(ses kesme vs)
-araç haraket ettiğinde kapılar otamatik kitlenmesi gerekirmi (kitlenmiyorda)
-donanımda yazanlar standart gözüküyor bunlar varmı(abs hariç diyerlerini anlamadım:))
ABS + MSR + ASR + EBV+ HBA + MBA S S S
-birde benim eski fabiada vardı aracın camları açık kaldığında anahtardan kapama tuşuna bir kez bastığında otomatik olarak kapanıyordu bunda kapama düğmesine basılı tutmak gerekiyor
arkadaşım biara uzun oldu ama cevaplarsan sevinirim tekrar teşekkür ederim.

sss heralde yanlış eklenmiş ama benim araç ambiante acaba bu özellikler ambiantede varmıdırtivoli yazdı:akilliadam yazdı:paranoia yazdı:Ambient donanımla alakalı bilmek istediklerinizi topluca yazın , bir ambient kullanıcısı olarak elimden geldiğince cevaplamaya çal.ışırım. Aracınız da hayırlı olsun
teşekkür ederim
neredyse hepsini öğrendim ama
-ön koltukta izofix varmı (var yazıyor ama ben göremedim)
-perde airbag varmı
-teyp te cep tel ile bir uyum olurmu(ses kesme vs)
-araç haraket ettiğinde kapılar otamatik kitlenmesi gerekirmi (kitlenmiyorda)
-donanımda yazanlar standart gözüküyor bunlar varmı(abs hariç diyerlerini anlamadım:))
ABS + MSR + ASR + EBV+ HBA + MBA S S S
-birde benim eski fabiada vardı aracın camları açık kaldığında anahtardan kapama tuşuna bir kez bastığında otomatik olarak kapanıyordu bunda kapama düğmesine basılı tutmak gerekiyor
arkadaşım biara uzun oldu ama cevaplarsan sevinirim tekrar teşekkür ederim.
aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.. güvenlik donanımının en sonundaki s s s nedir çözemedim ama o kısaltmaların hepsi elegance modelde var ve harika bir güvenlik paketidir kendi aracımda bunları bir keresinde tek tek test etmiştim çok keyifli bir test olmuştu

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM LPG YOK AMA TAKTIRACAĞIM 1-2 GÜN İÇİNDE DAHA KARAR VEREMEDİM LAVATOMU BRC SENİN FİKRİN NEDİRmy_lord yazdı:1-Ön koltuk isofix opsiyoneldir.
2-Perde airbag yok,o da opsiyonel.İki ön iki yan airbag var sadece.
3-Teybin öyle bir özelliği yok.Ama 1700-2000 TL arasına bir tane Necvox marka navigasyonlu teyp taktır araba tadından yenmez
4-Kapıların ototmatik kitlenmesi özel veya yetkili farketmez herhangi bir serviste bilgisayara bağlanıp açılabiliyor.
5-Güvenlik konusunda görünür olarak bildiğim ABS -ASR var ama diğerlerini bilemiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun Lpg de takılı ise tadından yenmez bir aile araban var.Allah kaza bela vermesin.

my_lord yazdı:Ben de Tartarini marka lpg takılı iken aldım ne eksisi var dersen YOK, ne artısı var dersen o da YOK.Şimdi ne söylesem kulaktan dolma bilgi olur.Brc de Lavato da iyi markalar tercihini sadece iyi bir ustadan yana yap.Sırf lpg ayarı için bile seni uğraştırıp durmasınlar işçilikleri temiz olsun.Bir örnek vereyim:Civic araba aldı bi arkadaş şöför tarafı yağmurlu havada su doluyor...sayısız araştırmalar sonunda şu çıkıyor lpg montajı yapan usta bi kablo için deldiği körüğe tıpa takmıyor araba kabine su alıyor...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir