ben hasan ,40 yasindayim,romanya'dan yaziyorum,aracim octavia II (A5) 2007 1.9 tdi
arabam 3 aydir sokakta park halinde ,4-5 gunde bir calistirip 15-20 dakika isitiyorum,hava cok soguk oldu icin el frenini cekmiyorum,viteste birakiyorum,bu yuzden geri kayar falan diye direksiyonu da en saga kirik vaziyette duruyordu,arabayi isitirken de bu sekilde tuttum hep direksiyonu.simdi servo direksiyon ikaz lambasi sari olarak yaniyor (kirmizi sekli de var onun o daha kotuymus internette okudum
sizce durdugu yerde sirf direksiyon saga donuk diye ariza yaparmi (sari isik yaniyor) ,arizalandiysa ne derece bir ariza olusmustur,bana kaca patlar?
bilgilendirirseniz sevinirim,
burada hava cok soguk geceleri eksi 25 dereceye kadar dusuyor bazen, direksiyon hidrolik yagi donmus olabilir mi?
gecen cunku soguktan yaglama yapmadi araba calismadi yag lambasi ikaz verdi marsa basarken ,kizdirma bujisi lambasi yanik vaziyette kaldi,,bu iki sey halloldu sonra arabayi calistirdim,ama en son bu direksiyon sari ikaz lambasi kaldi,
tavsiye ve dusuncelerinizi bekliyorum,umarim buyuk bir problem yoktur veya hic problem yoktur