Servisin arıza degil dediği arızam!

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

Servisin arıza degil dediği arızam!

İleti drscapula » 21 Kas 2011, 17:49

arkadaşlar 2011 şubat çıkışlı 1.6 tdi dsg elegance octavia aracımda geçen hafta durduk yere gösterge panelim arıza verdi ve araç çalışmadı garantiden 3 gün içinde gösterge panelini değişerek aracımı hiçbir ücret ödemeden teslim aldım .
yalnız bu değişimden sonra fark ettiğim bir durum mevcut aracı kitledikten sonra
sol kapıdaki güvenlik sisteminin ışığı ile birlikte 4 lü flaşör dügmesinin ışığı da çok silik bir şekilde (sadece karanlıkta fark ediliyor ) yanıp sönüyor.
servise tekrar götürdüm çeşitli cihazlara bağladılar sigortalara baktılar ama kesinlikle arıza yok diyip aracımı teslim ettiler .
peki bu neden böyle yanıyor dediğimde ise merak etmeyin sıkıntı yaratmaz dediler...
sizce ne yapayım.
drscapula
CLASSIC
CLASSIC

Ad Soyad: Onur
Nereden: Kahramanmaraş
Arabanız: Octavia 1.6 TDİ 105 HP DSG ELEGANCE

İleti AhmetH » 21 Kas 2011, 18:22

vw grubu elektroniğinde bilindik bir firma var istanbulda adı "ender elektronik" sahibindende falan ilanları var bir şekilde iletişime geçebilirsiniz fikir vereceklerdir.
hazır garanti devam ediyorken hallettirmenizi öneririm
Kullanıcı avatarı
AhmetH
RS
RS

İleti onurhan2006 » 21 Kas 2011, 19:43

nedense bende bir arıza olduğu kanısına vardım...
Volkan İtfaiye Araçları San. ve Tic. A.Ş.
Kalite Kontrol ve Teslimat Şefi
Onur DURMAZ
Kullanıcı avatarı
onurhan2006
ELEGANCE
ELEGANCE

Ad Soyad: ONUR DURMAZ
Nereden: İzmir
Arabanız: 1993 SKODA FAVORİT LX MEKATRONİK

İleti drscapula » 21 Kas 2011, 22:51

mesajlar için teşekkürler ama istanbuldaki arkadaşlar telefonla çok bilgi verirlermi acaba + nasıl servis buna bu şekilde bişey olmaz bu bir sorun degil diyebilir ben buna şaşırmış durumdayımm.
skodanın servis problemi var derlerdi demekki işin düşmeyince anlayamıyorsun...
drscapula
CLASSIC
CLASSIC

İleti AhmetH » 21 Kas 2011, 23:15

aslında modüler yapılar VW kökenlidir Skoda ya has değildir.
Audi-VW-Seat-Skoda hep benzer parçalara sahip malum.. bir başka servis deneyebilirsiniz belki tecrübe edinememişlerdir.Yada işçiliklerinde sıkıntı olabilir.
Kullanıcı avatarı
AhmetH
RS
RS

İleti ersab » 24 Kas 2011, 14:24

Herkese Merhabalar

Skoda kullanıcıları olarak bu formların olması çok sevindirici
Bende 1.6 Octavia TDI kullanıcısıyım.
İlk bakışta servistekilerin her dediğine kulak asmak doğru değil.
Servistekilere arızanın ne olabileceğini ayrıntılı anlatmaları için zorlamakta fayda var. Belki bir nokta yakalanabilir. İnanın ben servislere pek güvenmiyorum. Şöyleki burada çalışanlar eğitimli deniliyor ama sorunları kurcalayarak çözüyorlar.

Arkadaşlar size bir örnek vereyim.
Octavia da Otomatik katlanır aynalardan şöför tarafındaki diğerine göre 1-1.5 cm daha az katlanıyor. Bunu duyan yada bilen var mı? Servistekiler bu konuda bilgili değil. Daha da ilginci, Yüce Auto bile bu durumdan habersiz. Ben olayı anlattıktan sonra depolarındaki araçların hepsini kontrol ederek bana hak verdiler. Ama nafile sorun çözülmedi. Üretim Hatası
Octavialarda ayrıca lastik sesi ve yol ugultusu epeyce var. Buda izalasyonun iyi olmayışından söyleniyor. Bunu kullananlar biliyordur.

Herkese güvenli kazasız sürüşler dilerim.
ersab
Yeni Üye
Yeni Üye

Ad Soyad: erdal
Nereden: Ankara
Arabanız: octavia

İleti drscapula » 25 Oca 2012, 12:54

başka bir servise daha götürdüm aracımı ve ordaki usta bana bunun diğer octavialarda da olduğunu kendisininde yeni fark ettiğini ve serviste bekleyen başka bir octavia üzerinde gösterdi.

acaba sizlerin octavia sında da böyle bir özellik varmı.
drscapula
CLASSIC
CLASSIC

Octavia II (A5)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir