ewet arkadaşlar haftasonu amasra gezisi yaptım ...2 kişi bagaj full.....Ankaradan depoyu fulledim (45 litre) amasraya gittim geldim ....Toplamda 80 ytl gaz aldım....Toplam yaptığım km 665 .....65 km şehiriçi dersek 600 km si şehir dışı .... 80.00/665=12 ykr (hızım normal yoda 90 km ile sabit olup ,otobanda da 100 km ile sabit olarak bu ölçümlere vardım...)Biraz sıkıcı oluyor otobanda 100 ile gitmek ama devir tasrruf devri 1 saat geç oluyo ama büyük bir ekonomi yapılabiliyor...
[quote="ilk aşk"]BU NE YAW ÇOK İYİ MAŞŞALLAH [/QUOTE] walla hocam 90 la gitmenin faydası olarak görüyorum ben bunu ...çünkü şehiriçinde en fazla 485 km ye kadar çıkabildim 1 depo gaz ile
[quote="sılver_exelance"][quote="elegance"]lpg kaç lira ankarada ve nerde[/QUOTE] yazmayı unuttum pardon lpg 1790 opet başka bi istasyondan kesinlikle almam [/QUOTE] biz burda 1.91 e alalım ohh ne ala neyse persembe ankarada depotuı bi dolduralım
[quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="elegance"]lpg kaç lira ankarada ve nerde[/QUOTE] yazmayı unuttum pardon lpg 1790 opet başka bi istasyondan kesinlikle almam [/QUOTE] biz burda 1.91 e alalım ohh ne ala neyse persembe ankarada depotuı bi dolduralım[/QUOTE] ewet ankara çıkınca lpg fiyatları artıyor bunu gözlemledim
[quote="sılver_exelance"][quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="elegance"]lpg kaç lira ankarada ve nerde[/QUOTE] yazmayı unuttum pardon lpg 1790 opet başka bi istasyondan kesinlikle almam [/QUOTE] biz burda 1.91 e alalım ohh ne ala neyse persembe ankarada depotuı bi dolduralım[/QUOTE] ewet ankara çıkınca lpg fiyatları artıyor bunu gözlemledim[/QUOTE] bakalım 1.91 de iken 17 -19 ykr arası yaktı
[quote="sılver_exelance"][quote="ilk aşk"]HYUNDAI AZ YAKAR CİNSTEN [/QUOTE] Az yakıyoda 90 lada yol bitmiyor be usta[/QUOTE] valla bi kere yol bilgisayarını sıfırladım köye kadar bakıyım ne kadar olcak ortalama dedik yanımda bi tane sahin vızıldayıp duruyo dayanamadık tabi ortalama falan kalmadı
[quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="ilk aşk"]HYUNDAI AZ YAKAR CİNSTEN [/QUOTE] Az yakıyoda 90 lada yol bitmiyor be usta[/QUOTE] valla bi kere yol bilgisayarını sıfırladım köye kadar bakıyım ne kadar olcak ortalama dedik yanımda bi tane sahin vızıldayıp duruyo dayanamadık tabi ortalama falan kalmadı[/QUOTE] Benimde yanımda vızıldayanlar çok oldu ama istikrarı kaytbetmedik sabrettik
[quote="sılver_exelance"][quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="ilk aşk"]HYUNDAI AZ YAKAR CİNSTEN [/QUOTE] Az yakıyoda 90 lada yol bitmiyor be usta[/QUOTE] valla bi kere yol bilgisayarını sıfırladım köye kadar bakıyım ne kadar olcak ortalama dedik yanımda bi tane sahin vızıldayıp duruyo dayanamadık tabi ortalama falan kalmadı[/QUOTE] Benimde yanımda vızıldayanlar çok oldu ama istikrarı kaytbetmedik sabrettik [/QUOTE] sen sabırlısın bide babam cok sabırlı otobanda adam 60 la git desen gidecek cinsten
[quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="ilk aşk"]HYUNDAI AZ YAKAR CİNSTEN [/QUOTE] Az yakıyoda 90 lada yol bitmiyor be usta[/QUOTE] valla bi kere yol bilgisayarını sıfırladım köye kadar bakıyım ne kadar olcak ortalama dedik yanımda bi tane sahin vızıldayıp duruyo dayanamadık tabi ortalama falan kalmadı[/QUOTE] Benimde yanımda vızıldayanlar çok oldu ama istikrarı kaytbetmedik sabrettik [/QUOTE] sen sabırlısın bide babam cok sabırlı otobanda adam 60 la git desen gidecek cinsten[/QUOTE]
bende 100 ytl gaz aldım 530 km gittim 1.91 den almıştım bagaj cama kadar dolu silme klima açık sürekli hız 120-150 arası bana normal geldi hıza göre motora göre
[quote="kadir_"]bende 100 ytl gaz aldım 530 km gittim 1.91 den almıştım bagaj cama kadar dolu silme klima açık sürekli hız 120-150 arası bana normal geldi hıza göre motora göre[/QUOTE]20 krş a yakın yani birz fazla gibi