o kadarda ekonomik degildi benim clio sehir içi 10 lt den assagı yakmazdı cok eski bir sistem motoru var clioların birde alımıda ucuz degil ben klimasız 2004 model hiçbir özelligi olmayn clioyu 14.000 e sattım yani burda bi ekonomi göremiyorm ben kullanan bilir yani
[quote="gurdal07"]reno nun kalitesiz fakat ekonomik arabalar ürettiğini düşünüyorum[/QUOTE] yanlış düşünüyorsun laguna kalitesizmi ...megan ,safran kalitesiz arabamı....clio var bi tek o da orta düzey kalitesiz demek ayıp olur
[quote="elegance"]o kadarda ekonomik degildi benim clio sehir içi 10 lt den assagı yakmazdı cok eski bir sistem motoru var clioların birde alımıda ucuz degil ben klimasız 2004 model hiçbir özelligi olmayn clioyu 14.000 e sattım yani burda bi ekonomi göremiyorm ben kullanan bilir yani[/QUOTE] renault sınıfında clio hatalı bir seçim olabilir,ancak diğer seri araçlarıda bu konıu altında kötülememek lazım bence
[quote="sılver_exelance"][quote="gurdal07"]reno nun kalitesiz fakat ekonomik arabalar ürettiğini düşünüyorum[/QUOTE] yanlış düşünüyorsun laguna kalitesizmi ...megan ,safran kalitesiz arabamı....clio var bi tek o da orta düzey kalitesiz demek ayıp olur[/QUOTE] hayır ama türkiyede kaç tane safrane var kaç tane clio var biliyomusun
[quote="gurdal07"][quote="sılver_exelance"][quote="gurdal07"]reno nun kalitesiz fakat ekonomik arabalar ürettiğini düşünüyorum[/QUOTE] yanlış düşünüyorsun laguna kalitesizmi ...megan ,safran kalitesiz arabamı....clio var bi tek o da orta düzey kalitesiz demek ayıp olur[/QUOTE] hayır ama türkiyede kaç tane safrane var kaç tane clio var biliyomusun [/QUOTE] adet olarak bilgim yok safran az sayıda ...ancak megan ve laguna nerdeyse bi clio kadar var(adet olarak)
[quote="sılver_exelance"][quote="elegance"]o kadarda ekonomik degildi benim clio sehir içi 10 lt den assagı yakmazdı cok eski bir sistem motoru var clioların birde alımıda ucuz degil ben klimasız 2004 model hiçbir özelligi olmayn clioyu 14.000 e sattım yani burda bi ekonomi göremiyorm ben kullanan bilir yani[/QUOTE] renault sınıfında clio hatalı bir seçim olabilir,ancak diğer seri araçlarıda bu konıu altında kötülememek lazım bence[/QUOTE] ya megane 2de öle pek bi iyi degil acıkcaı reno lagunadan başlar velsatis falan öle devam eder.zaten bizim burda üretilen arabalarda iş yok avrupa arabalar 10 numara türkiyenin havasımı dokunuyo arabaya bilmiyomki
yani anlatmaya çalıştığım şu arkadaşlar renoyu sadece clio olarak düşünmeyelim ...Renault başlı başına bilmem kaç model seri üretimi olan bir markadır.......
[quote="sılver_exelance"][quote="gurdal07"][quote="sılver_exelance"][quote="gurdal07"]reno nun kalitesiz fakat ekonomik arabalar ürettiğini düşünüyorum[/QUOTE] yanlış düşünüyorsun laguna kalitesizmi ...megan ,safran kalitesiz arabamı....clio var bi tek o da orta düzey kalitesiz demek ayıp olur[/QUOTE] hayır ama türkiyede kaç tane safrane var kaç tane clio var biliyomusun [/QUOTE] adet olarak bilgim yok safran az sayıda ...ancak megan ve laguna nerdeyse bi clio kadar var(adet olarak)[/QUOTE] clioyu ikisi birleşse zor geçer dostum adım attığın yerde clio var çünkü
[quote="elegance"][quote="sılver_exelance"][quote="elegance"]o kadarda ekonomik degildi benim clio sehir içi 10 lt den assagı yakmazdı cok eski bir sistem motoru var clioların birde alımıda ucuz degil ben klimasız 2004 model hiçbir özelligi olmayn clioyu 14.000 e sattım yani burda bi ekonomi göremiyorm ben kullanan bilir yani[/QUOTE] renault sınıfında clio hatalı bir seçim olabilir,ancak diğer seri araçlarıda bu konıu altında kötülememek lazım bence[/QUOTE] ya megane 2de öle pek bi iyi degil acıkcaı reno lagunadan başlar velsatis falan öle devam eder.zaten bizim burda üretilen arabalarda iş yok avrupa arabalar 10 numara türkiyenin havasımı dokunuyo arabaya bilmiyomki[/QUOTE] megane 2 de iyi değil diyorsunuz...Bunu neye göre söylüyorsunuz acaba....Kaç yıl megane 2 kullandınız???Yoksa eşten dosttan duyma laflarlamı ....loveskoda gibi
[quote="elegance"]ya ama clio olmadan renoyu bi düşünün ülkede araba kalmaz nerdeyse kaç tane megane var kaç tane clio[/QUOTE] aradaki fiyat farkından bu dostum....Kaç tane fabia var kaç tane roomstar var (aynı olay)
ya öle cok kullanmadım megane 2 yi megane 1 de biraz yolculugum olduda herneyse gecen arabayı oto yıkamacıya verdim.meghane 2 yi yıkadılar kenara koydular acıkmı araba bi bvakınabilrmiyim dedim şöför koltuguna bi oturdum logana oturdugumla aynı hisleri verdi bana.orda tek hosuma giden seyi anahtarı kredsi kartı gibi .birde ben eski renocuyum dh nin reno bölümünden cıkmazdım megane 2 sorunlarına bi bak istersen
[quote="elegance"]ya öle cok kullanmadım megane 2 yi megane 1 de biraz yolculugum olduda herneyse gecen arabayı oto yıkamacıya verdim.meghane 2 yi yıkadılar kenara koydular acıkmı araba bi bvakınabilrmiyim dedim şöför koltuguna bi oturdum logana oturdugumla aynı hisleri verdi bana.orda tek hosuma giden seyi anahtarı kredsi kartı gibi .birde ben eski renocuyum dh nin reno bölümünden cıkmazdım megane 2 sorunlarına bi bak istersen[/QUOTE] sorunsuz araç olmaz ....senin aracınında vardır bi sorunu ,benim aracımında ....amma velakin yıkamacıda falan görmekle koltuğa oturmakla bu araçları yorumlamayınız....Tmm skoda sitesi ancak yiğidi öldür hakkını yeme....