[quote="kadir_"][quote="hetepe"][quote="emre_tokay"]
Geçen gece 3-4 gibi acilen bir yere gitmem gerekti fakat aceleden ve uyku mahmurluğundan geri geri çıkarken direğe koydum
her ne kadar yavaşta olsam sert bi duruş oldu hemen inip baktım hasar cok büyük değil ama arabam benim canım ciğerim çok canım sıkıldı şimdi tamponu yaptırmam gerekiyor birde spoiler taktırmak istiyorum, farlarımı mercekli yapmak istiyorum ayrıca sis farı taktırmak istiyorum sizce nekadara patlar??? Çok büyük bir fiyat tutarmı yardım ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
[/QUOTE]
Heralde bu kaza bir çok şeyin başlangıcı olacak, ufacık hasar için farlar, spoiler falan...
Farların hazır merceklisi 500 civarı çifti, spoiler 150 gibi tutar, sisler ise kafadan 200 gibi tabii orj anahtarı hariç...Tampon tamirin ile beraber 1200 civarı paran gidebilir.
Geçmiş olsun.
[/QUOTE]
Anahtar neden gereksin ki ön sis farlarına bağlar olur biter elegance nede olsa araç?
Tamponu takma kafana baktın soyuluyo iyise gider boyatırsın komple yada arabanda kasko varsa auto kıng den hallederler onu
mercekli far içi 550 tl demişlerdi en son sislerde hella alırsın sanırım boralarınki uyuyuor olması lazım oda yine 140-150 vardır spoıleride 80-100 e bulursun arabanın şeklini çok değişiyor spoiler geçen boyatmak için söktüm göz alışmış dazlak gibi geldi araba bana

[/QUOTE]
Aracında sis farı olmadığını düşünerek anahtarın gerekli olduğunu düşündüm, malum ön sis yoksa far anahtarında ön sis seçeneği de olmuyor ve arka sis devresine bağlarsa hepsi birden yanar ve kısa farlar yanmadan sisler de yanmaz...