Ben olsam "durmak yok ... devam" felsefesi ile;
- mart ayında kedilerin miyavlaması vergisi
- sabah olunca güneşi doğdurma vergisi
- elmayı delen kurdun tırtıl vergisi
- yazın eksilmeyen sivrisineklerin emdiği kanın vergisi
- dakikada 10 dan fazla gözünü kırpanlardan gözkırpma vergisi
- tuvaleti gelenlerden mide gruldama ve gaz çıkarma vergisi
- yemek yiyenlerden çiğneme vergisi
- çocuk yapmak için iş tutanlardan sperm başına rahime doğru hareket etme vergisi
- .....
- ....
- ....
gibisinden yeni vergileri de yürürlüğe sokardım. Bence oto teybinden vs alınacak olan vergiler gayet normal/doğal, öyle fazla da abartılacak şeyler değil!
Malum, bugün günlerden Cuma; bugünün Cuma olması vergisi...
Toplumsal hareket bizim genetiğimizde yok, hep bireysel tepki koyma girişiminde bulunuyoruz, sonuç hüsran tabii...Bakın şu beğenmediğimiz yunanlılara...bir polis bir vatandaşı kazara öldürdü diye ülkeyi yıktı herifler.Demek avrupalılık EU ile değil, genetik birşey...Bizim gariban Engin ceber de polis tarafından öldürülen arkadaşının hakkını arayayım derken aynı akibete uğramadı mı? Ailesi hesap bile soramıyor şimdi...
Toplumsal hareket bizim genetiğimizde yok, hep bireysel tepki koyma girişiminde bulunuyoruz, sonuç hüsran tabii...Bakın şu beğenmediğimiz yunanlılara...bir polis bir vatandaşı kazara öldürdü diye ülkeyi yıktı herifler.Demek avrupalılık EU ile değil, genetik birşey...Bizim gariban Engin ceber de polis tarafından öldürülen arkadaşının hakkını arayayım derken aynı akibete uğramadı mı? Ailesi hesap bile soramıyor şimdi...
[/QUOTE]
Öldürülen arkadaşının hakkını arayayım derken aynı akibete uğrayan çocuğun ailesinin hesap sormayı içinden geçirmesinin vergisi.....
Bu ülkeyi seviyorum
Devlet baba bilir işini )) Hiç durduk yerde alamayacağı verginin adını koyar mı????
- Domuz gribine yakalanmayanlardan "o kadar aşı aldık neden domuz gibi grip olmadın" vergisi..
- Soru cümlelerinin sonuna konulan istifham (soru) işareti vergisi...
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir