Meteor38 yazdı:Teşekkür ederim tavsileriniz için
ne kadar bir masraf çıkarır acaba triger vs ler. birde brc iyi olduğunu herkes söylüyor ama 1800 tl fiyatı var sanırım
Meteor38 yazdı:vallahi ne yalan söyleyeyim bende atiker düşünüyporum
triger konusuna gelince adam ilk sahibi ben değiştirmedim diyor bende adama itibar etmek zorundayım
inşaallah değiştirmiştir de bana da masraf açmaz şimdilik atikerde arıza lambası yanıyormu
Meteor38 yazdı:Selam Adım Hakan devlet memuruyum yaşım 32 dün itibariyle 2000 model glx bir octavia aldım sitenize üy oldum ve buradayım. Biraz sitenizi inceledim bir kaç soru sormak istiyorum sizlere sonuçta benden fazla bu araçları kullandınız Aracım 86000 orjinal km de bu aracımın trigeri değişmemiş ne zaman değişmesi gerekiyor. Muayenesi bitmiş hazır bitmişken lpg taktıracağım arıza lambasını yakmayacak ve de cebimide yakmayacak bir lpg markası söylermisizniz. Birde göğüs kısımlarına ve kapılara kaplama yapmak istiyorum nereden bulabilirim ve de ne kadar ücrete mal olur. Allaha emaanet olunuz. 14.500 aldım aracı fiyatı uygunmu 2 parça boyası var sadece o da eteklerde lastikler sıfır.
Meteor38 yazdı:teşekkürler.
hakan arkadaşım Allah herkese nasip ettim ben 4 yıl boyunca 88 model reno brodway e bindim. deli dehşet bir araba idi ama![]()
atiker konusunda iyi bir usta bulmam lazım sanırım
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir