octaviaman yazdı:jamesdean yazdı:Arkadaşım kısaca fanatik KSK lıyım desen anlaşılacak zevkin...
bu kadar polemik olmazdı
35,5 le hiç işim olmaz.Bucalıyım.
O zaman hiç yakışmamış, ne diyim

Keşke bi şahin alıp, doğana benzetseydin

octaviaman yazdı:jamesdean yazdı:Arkadaşım kısaca fanatik KSK lıyım desen anlaşılacak zevkin...
bu kadar polemik olmazdı
jamesdean yazdı:XeX Eleştiri eleştiridir, dozu yoktur . Octaviaman konu açıp aracının resimlerini koymuş, bizlerde araçla ilgili fikrimizi beyan ediyoruz. Kendisi maunu sevdiği için bu şekilde düşünmüş, zevkler ve renkler tartışılmaz...
Ama Octaviaman kuzguna yavrusu şahin görünür dedirtmek istiyor.
Şahsına yönelik bir eleştirimiz yok ...
Koyu metalik yeşil ve siyah torpido üstüne maun...
Kimi reçeli-peynirle yemeyi sever gibi bişey yanii....
ge35 yazdı:octaviman bende octi kullanıcısıyım flimleri izmirde nerde kaça yaptırdığını birde malum en büyük sorun flimlerde soyulma problemi dir yaşayıp yaşamadığını öğrenmek istiyorum arkadaşım teşekkurler şimdiden ..
bu kadar polemik olmazdı
Meteor38 yazdı:kaplamalrı kaçpara ya yaptırdın arkadaş bende onun metaliğini kaplatmayı düşünüyorum bide krom kapı kolları yakışmış ankarada sordum 40 tl dediler bunlarım kalitelisi veya kalitesizi varmı ki acaba
Mithath yazdı:Maun kaplama abartısı olmadığından hoş olmuş.. Octavia'da bir spor havası yaratmak ilginç bi düşünce, maun - metal - karbon şu üçüne bakınca bende olsam maun seçerdim..
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir