gogo969 yazdı:hakanerdogan yazdı:Kadın istop etmiyor el frenini çekmiyor, ama araca dönüp çantayı geri kapmayı ihmâl etmiyor, her gün 50-100 km katlanıyorduk zaten küçük arabalarına birde düplü Mersocu bayanlar çıktı, sonra kadının halkın üzerine saldığı yanarak vitesi ''D'' konumunda olan Mercedesine garibim memurum hayatını hiçe sayarak atlayıp kurtarıyor.
Araçlara LPG stickeri mı yapıştırılmalı, yoksa ''bayan şöför ışıklı tabelası mı asılmalı??''
Böyle bir zihniyet, böyle bir idrâk nasıl olurda direksiyon başına geçer anlamak güç. Cama kuş çarpsa panik yapar kazaya sebebiyet verir. Öncelikle ehliyet alacak bayanlara ruhsal testler uygulanmalı.
Otobüs şöförüne zaten bişi demiyom, alayı kuralları hiçe sayıyor ama bayanlar gibi kıvrımsız beyinli oluşlarından değil, kasten yapıyorlar çok daha ayıp, terbiyesizlik.
hakan'ım dün kornamı çalmadım,sellektörmü yapmadım acity kadar takip ettim seni akşam heralde okuldan çıkmıştın...çiftlik tarafından girdin anadolu bulvarına...Birde sanki çok sinirli gibi geldin fazla bulaşmakta istemedin
gogo969 yazdı:Aslında devletimiz şu benzinden aldığı 2.6 liralık vergiyi indirse 3.74 lira olan benzin fiyatını 2.2 hadi 2.4 liraya çeksede bizde bu konuları konuşmasak ,böyle manzaraları tvlerde izlemesek,acaba benimde başıma gelirmi demesek vede arabalarımıza eziyet etmesek...Aklıma gelmişken 25 yıllığınada 2000 kmlik otoban ve 2 adet boğazdaki köprülerimizide özelleştiriyorlar...ŞEmsiye yine halkımıza açılacak...
frostbite19 yazdı:Dikkat çekmek istediğim şu:
LPG'li araçlarda hortumlarda ve borularda sonuçta bir gaz olduğu için, üstelik bir de basınçlı olduğu için, titizlikle
montaj yapıldıktan sonra da, sürekli kontrol edilmeli ve olası kaçaklar sürekli aklımızın bir köşesinde durmalı, zaman
aralıkları fazla uzatılmadan tekrar tekrar kontrol edilmeli. . .
Yani sonuçta LPG'li bir araç kullandığımızın farkında olalım, dizel olsa NO PROBLEM...
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir