? yazdı:Kullanılan bannerlar Skoda'nın lansmanını yaptığı modellerle yada gelişen olaylara bağlı olarak şekillenmekte olup illüstrasyon kullanımına başvurulmamaktadır. Kullandığımız fotoğraflarıda google'dan vs. bulmuyor bizzat Skoda genel merkezi tarafından bize açılmış bir hesap ile medya portalı üzerinden ediniyoruz. Logo konusuna gelince Skoda kendi logosunu değiştirdi diye skodam.com logosunu değiştirmeyecektir. Çabanızı memnuniyetle karşılıyorum ama bu konuda bir ihtiyaç sözkonusu değil.
veteran yazdı:
sayın yönetici: değerli hatırlatmanız için teşekkürler... de yapılmak istenen güzel detaylara da bu kadar soğuk cevaplar vermeniz benim gibi düşünenleri ya da en azından beni, samimi gördüğüm bu ortamdan uzaklaştırır, tamam bu bir forum ve de siz yöneticisiniz ama bende bir üyeyim, sanki bende önemli olması ve lafı dinlenmesi en azından nezaketi hakeden biriymişim gibi hissediyorum... yanılıyorsam forumunuzu bir daha ne takip ederim ne de yazarım, ama yanılmıyorsam forumumuza yapılmak istenen değerli emek ve katkıları beklediğinizi iletmeniz gerektiğini düşünüyorum... belkide yanılıyorumdur ama "söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil..." ne yapalım bizde var imkan yazıyoruz şimdilik...saygılar cümle alem...
abdullahe yazdı:Başarılı güzel olmuş. Sanki araç biraz daha sağda olsa daha güzel olur gibi ( sadece bir fikir )
onurson yazdı:abdullahe yazdı:Başarılı güzel olmuş. Sanki araç biraz daha sağda olsa daha güzel olur gibi ( sadece bir fikir )
sağa alamam çünki oraya arama çubuğu geliyor
alpino yazdı:çok seviyorum ya yöneticimizi. neredeyse dövmediği kalmış her zamanki gibi.
resmen banner sizin neyinize siz oturun egzoz ucu yakışmışmı onu tartışın ya da piknik yapın demiş. yüce oto mantığı bu site yönetiminde de tam gaz gidiyor. bu sitenin amacı üyelerini mutlu etmek mi yoksa skoda'ya hoş görünmek mi tam olarak anlamış da değilim.
ama bu şekilde giderse yöneticimiz tek başına kalır ve sıkıldıkça kendini banlayıp tekrar açar, kendi mesajlarını fln siler artık.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir