Bluedays yazdı:Bence fiyat uygun. Şimdi arkadaşlar yanlış anlamayın sakın, burada biz bizeyiz. Şimdi 2001 model arabaya 15.000 TL normal diyoruz ama 2005 model arabaya 18,500 yazınca çok buluyoruz. Sizce kendimizle çelişmiyor muyuz?
y.emre yazdı:vayy toprağım h.g foruma : ) umarım bütçene uygun temiz fabia bulursun.
Bluedays yazdı:Bence fiyat uygun. Şimdi arkadaşlar yanlış anlamayın sakın, burada biz bizeyiz. Şimdi 2001 model arabaya 15.000 TL normal diyoruz ama 2005 model arabaya 18,500 yazınca çok buluyoruz. Sizce kendimizle çelişmiyor muyuz?
erginbkr yazdı:Bluedays yazdı:Bence fiyat uygun. Şimdi arkadaşlar yanlış anlamayın sakın, burada biz bizeyiz. Şimdi 2001 model arabaya 15.000 TL normal diyoruz ama 2005 model arabaya 18,500 yazınca çok buluyoruz. Sizce kendimizle çelişmiyor muyuz?
Katılıyorum...Ben LPG'li 69000'de 2005 fabia choice aracıma 18250 yazdım...ooooo ne yaptın çok istiyosun tarzı yorumlarla karşılaştım...Ancak kimin ne dediğiyle çok ilgilenmiyorum...Ne demişler ''Mal müşteriye satılır...'' Satılmazsada kahrımı çekmeye devam etsin fabişim...Saygılar...
kurac yazdı:erginbkr yazdı:Bluedays yazdı:Bence fiyat uygun. Şimdi arkadaşlar yanlış anlamayın sakın, burada biz bizeyiz. Şimdi 2001 model arabaya 15.000 TL normal diyoruz ama 2005 model arabaya 18,500 yazınca çok buluyoruz. Sizce kendimizle çelişmiyor muyuz?
Katılıyorum...Ben LPG'li 69000'de 2005 fabia choice aracıma 18250 yazdım...ooooo ne yaptın çok istiyosun tarzı yorumlarla karşılaştım...Ancak kimin ne dediğiyle çok ilgilenmiyorum...Ne demişler ''Mal müşteriye satılır...'' Satılmazsada kahrımı çekmeye devam etsin fabişim...Saygılar...
Hocam aracınızın ilan linkini yollayabilir misiniz ?
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir