[quote="caglarkrbyk"] biraz önce söktüm çektim silikon kolaymış hakkatten..kurusun bi oto yıkamaya gideceğim deneyim yine sızarsa bir kat daha çekeriz:)
[/QUOTE]
Durum ne düzeldi mi ?
Kry yazdı:Arakadaşlar bende bugün 4 kapıyı birden söktüm. Ön kapıları hoparlör değiştirmek için söktüm. Şöyle bi sıkıntı var. Silikonları çektim ancak kapıların altına baktım ki tahliye deliği falan yok ne iştir anlamadım. Yağmurda arka taraf su içinde kalıyor. Ne yapcam kendimmi delsem acaba altları. Kapılar sökük duruyor öyle
umutgiray yazdı:Kry yazdı:Arakadaşlar bende bugün 4 kapıyı birden söktüm. Ön kapıları hoparlör değiştirmek için söktüm. Şöyle bi sıkıntı var. Silikonları çektim ancak kapıların altına baktım ki tahliye deliği falan yok ne iştir anlamadım. Yağmurda arka taraf su içinde kalıyor. Ne yapcam kendimmi delsem acaba altları. Kapılar sökük duruyor öyle
tahliye deliği olmaz olurmu. kapıyı açtığında kapının tam altına bak yada elinle yokla görürsün. yani kapı kapandığınıda fitillerin üzeni gelen yer. benim sol kapıda da su alma sıkıntısı vardı oradanda hem kapıya hem döşemeye su veriyor du.
geçen hafta sonu canım sıkıldı sanayiye zafer ve doğan ustanın çayını içmeye gittim. orada konuşurken sol arka kapıda su alma sorunu var dedim. zafer hemen arka kapıyı açıp döşemeyi söktü gel bak dedi. arka cam fiskiyesinin su haortumu ordan geçiyormuş ve tam kilit kısmına denk gelen yerde ekyeri varmış. ben arka cama su vergdiğimde cama giden kadarda arabanın içine akıyormuş. kabaca kontrol etmek gerekirse; arka cama su verdiğinizde silecek silip tekrar dönene kadar akan su camın en alt kısmına kadar ulaşmıyorsa kaçak vardır denilebilir.) zafer usta tekar hortumu takıp ilaç sürdü. inşallah ordandır problem ve çözülmüştür. kapıyı sökme işi bana biraz zulüm gibi geliyor çünkü.
iceman70 yazdı:Arkadaşlar neredeyse fabiaların hepsinde olan bu kronik sorunu halletim ve sizlerle paylaşmak istedim, yardımcı olabilirsem çok sevinirim buyrun inceleyin. eksik olduğum yerleri bilgilerinizle tamamlarsanız sevinirim.Ek olarak döşemeyi çıkarırken döşeme sekmanlarını kırmamaya özen gösterin) Silikonu çektikten sonrada işlemleri sırası ile tekrar yapıp döşemeyi yerine takıyoruz.
fabia2005 yazdı:Aynı sorun bendede vardı arkadasın dedigi gibi yaptım cok sukur halettim.. Ayrıca bide videoya cektim , burdan nasıl yaptıgıma bakabilirsiniz arkadaslar...
http://www.youtube.com/watch?v=X7a-5uFQoYY
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir