forman37 yazdı:bende denedı aracımı sehır ıcı 27 kurus yakıyo suan . c.tesı gunude aksı bı olay yasadık aracıma arkadan sahın vurdu kardesım kaportacı allahtankı suan aracı topluyo çürüklerı falan yapıldı boyaya gırmısken dedık rengıde değissin arac bıtınce resımlerı koyucam .

semih10 yazdı:Arkadaşlar herkese tekrardan slm şu kış günlerinde kazasız belasız sürüşler..Arkadaşlar dün gece itibari ile morallerim alt üst oldu..Yakıt yönünden son zamanlarda aracımda bi anormallik olduğunun farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum..Dedim hadi soğuklardan dolayı araç biraz fazla gaz yakar dedim ama dün gece uzun yolda sabit 70-80 km hızla kibar kullanımda durmaksızın 200 km'de 95 TL'lik gaz yaktı.. Yani demekki biraz yüklensem 120-130-140 ne yakacağını hayal bile edemedim. Gece gelir gelmez komşudan rica ettim lpg atölyesi var aracı bilgisayara bağladık tüm değerler normal çıktı...önümüzdeki bir kaç gün servise gitme şansım yok ama gidene kadar da araç çok lazım beni epey üzecek anlaşılan çok moralim bozuldu.. bu yazıyı yazmadan önce 20 T^'lik gaz aldım daha 30 km oldu kırmızı ışığa geçti lpg tankının ibresine baktım ibrede sona dayandı neredeyse.. Takriben 300-400 km yol yapacağımdan mecburen araç kiralamak zorunda kalıcam yada..

hakan48 yazdı:forman37 yazdı:bende denedı aracımı sehır ıcı 27 kurus yakıyo suan . c.tesı gunude aksı bı olay yasadık aracıma arkadan sahın vurdu kardesım kaportacı allahtankı suan aracı topluyo çürüklerı falan yapıldı boyaya gırmısken dedık rengıde değissin arac bıtınce resımlerı koyucam .
Geçmiş Olsun Üstad, Cana Gelmedikten Sonra Gerisi Halledilir. ALLAH Daha Beterinden saklasın,

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir