mira yazdı:arka karlık yan marşbiyeller hariç güzel

skodaizm yazdı:Bu tip parcalar eğer ABS plastik ise sorun yok. Ancak Fiber ise ufak bir çarpmada bile kırılarak kötü görünürler.
Görünüme gelince zevk meselesi derim . Herkesin kendine göre beğenme kriteri vardır.
Fikrimi sorarsanız; Araç beyaz sade hali ile daha güzel. Bu haliyle beyaz, zor uçan taklacı-paçalı güvercin gibi gözüküyor.

mira yazdı:arka karlık yan marşbiyeller hariç güzel
Akif yazdı:skodaizm yazdı:Görünüme gelince zevk meselesi derim . Herkesin kendine göre beğenme kriteri vardır.
+100
Kesinlikle zevkle ilgili:lol:

Valla ne desem nasıl desem az gelecek. O yuzden en kısasından kesenıze gozunuze zevkınıze bereket . Allah gonlunuze gore bınıs ve kazAsız surus nasıp etsın, Beyaz ıcın 2 ay beklesemıydım aCABa dıye hıc bu kadar dusunmemıstım. eLLerınıze sağlıkAkif yazdı:paranoia yazdı:Akif Bey araç geçekten çokgüzel duruyor. Ellerinize sağlık. Ama çok zor olmayacaksa şöyle gündüz gözü 4 bir açıdan foto görmeistersek acaba çok mu fazla oluruz ?
Gündüz gözüyle 6 açıdan

paranoia yazdı:Valla ne desem nasıl desem az gelecek. O yuzden en kısasından kesenıze gozunuze zevkınıze bereket . Allah gonlunuze gore bınıs ve kazAsız surus nasıp etsın, Beyaz ıcın 2 ay beklesemıydım aCABa dıye hıc bu kadar dusunmemıstım. eLLerınıze sağlıkAkif yazdı:paranoia yazdı:Akif Bey araç geçekten çokgüzel duruyor. Ellerinize sağlık. Ama çok zor olmayacaksa şöyle gündüz gözü 4 bir açıdan foto görmeistersek acaba çok mu fazla oluruz ?
Gündüz gözüyle 6 açıdan

sidanemin yazdı:bende 2010 yeni kasa octavia var buna ön tampon altı karlık arıyom alabileceğim yerleri bilenler yardımcı olursa sevinirim

rıngcep yazdı:Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.Beyazada herşey yakışıyor

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir