arda.aslan yazdı:arkadaşlar öncelikle merhaba. Bazı markalarda satıldığı ülkeye göre fabrikadan çıktıktan sonra süspansiyonlarında yükseklik ayarı yapıldığını duymuştum. Acaba Octavia'larda da buna benzer bir uygulama mevcut mudur yoksa tüm Octavia'lar aynı yükseklikte mi piyasaya sunulmaktadır? Niyetim aracı alçaltmak değildir, aksine birazcık yükseltmek istiyorum.
bende aynı şikayetten muzdaripim.aracımın motor ve şanzuman yapısı leon cupra olduğundan,octavia'nın
aerodinamik yapıısı kaldırmıyor bu makanik aksamı,aldığımda aracın önü 10 cm arkası 40 cm neredeyse.ön lastikleri 15,65,215 ile değiştim, bagajada 50 kg civarı ağırlık yapacak malzeme koydum.artık ufak kasıslerde tamponu sürtmüyorum.
birde önceki sahibi helezon yayların aralarına orjinal get (sert lastik) koydurmuş, 7-8 cm lik,ilk baktığımda yayları tutan getlerin ağızlarının kırılarak yayın dışına taştığını gördüm.vw servisi arkadaşıma bu getleri nerden bula bileceğimi söyledim,orjinal get olmadığını uydurma olduğunu söyledi ama getlerin yapısını görmedi.getler kesinlikle orjinal yayların arasına konulması için yapılmış belli şimdi bu getlerden arıyorum,umarım bulabilirim.