yasinegem yazdı:bu araçların orjinal bujisi brisk markadır benim arabadaki 3 tırnaklı takımı(4 tanesi) 30 tl ye taktırdık buji kablolarıda pahalı olacagını sanmam.

syossett yazdı:dostum bende 4 gun once bır forman aldım cekısı ınanılmaz dusuk ıdı uc gun uykum kactı ınan .. Yokuslarda bayılıyor, gıtmıyordu .. Bugun sanayı ye gıttım bır usta hemen baskı balata degısecek dedi.. Baskıı balatada yenı oldugunu bılıyordum eywallah deyıp kendı ustama gıttım ..actı ustam kaputu,ilk sözü, bu distrubutor ıle tabıı cekmez dedı .. taiwan malı imiş.. tevzp makarası , distubutor kapağı, distrubutor manyetosu , tum bujı kabloları ve 4 adet bosch marka bujı değişti. Hemen test surusu yaptık , ben aa ne guzel arttı derken, ustam hayır ben begenmedım dedı . Bu kez trigel kayısına baktı ... işte sorun bu!!! dedi sebahattın ustam.. zincir de sente kayması var ve cok gevsek dedı.. orıjınal trıgel zıncırı taktı .. al şimdi bin bakalım dedı . ANAAAA8-) araba pati çekmeye basladı .. dıkmen yokusunu vıtes duurerek degıl, yukselterek cıktım.. Şu an nazar değmesin , maşallah uçuyo resmen .. >Ve bugun sunu ogrendımkı, bsaskı balatada sorun yok ıse arabanın yokuslarda cekmemesının ve duz yolda gitmemesının en onemlı nedenı trıgel kayısıdır ..bilen birisi takmayınca da bi sente den araba gitmez oluyormuş.. Sağlıklı sürüşler dostum ... BU ARADA YENI ARABAMIN RESIMLERINI EN KISA ZAMANDA PAYLASACAGIM ..

kuğu beyazı FORMAN yazdı:aynı sorun bendede vardı
yaptıklarım şöyle;
(distiribütör kapağı ,tevzi makarası,buji brisk,buji kabloları,60 tl) (subab ayarı 10tl) lpg beyin temizliği ve beyindeki diyaframların temizliği,beyindeki pis yağ temizliği...
her hafta lpg beynindeki pis yağı akıtılırsa yakıtta önemli bir düşüş oluo
herkes için bir dönüm noktası olur inş. bunları yaptıktan sonra çekişte inanılmaz bir artış oldu ...
deneyin bişiy kaybetmezsiniz...
saygılar sevgiler

ahmet19 yazdı:arkadaşlar bende 98 model felimi yeni aldım. 3 ay oldu bu siteyi çok sevdim özellikle arabaya yabancı olan kişiler için çok güzel.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir