Aracım kuru asfalta hasret kaldı. Kar üstünde gitmekten ön takımlar bozulacak . bizim burda belediye diye bir kavram ancak seçimlerde var. yolları kendimiz aracımızla kürüyoruz

Aynen katılıyorum. Bu kış resmen paranoyak oldum. Hayırlısıyla bahar gelse de şöyle bir bakımdan geçirsem. sanki her tarafından ses geliyormuş gibi. Sanırım bir tarafları donuyor. sabah sabah tuhaf gıcırtılarla işe gidiyorum. Üşümekten korkmasam hiç götürmeyeceğim ama gece saat 11'de eve nasıl dönerim kaygısıyla yollardayız.mustklc yazdı:Arkadaşlar şu kışa artık bir KIŞT deyin, gitsin artık.
Aracım kuru asfalta hasret kaldı. Kar üstünde gitmekten ön takımlar bozulacak . bizim burda belediye diye bir kavram ancak seçimlerde var. yolları kendimiz aracımızla kürüyoruz
mustklc yazdı:Arkadaşlar şu kışa artık bir KIŞT deyin, gitsin artık.
hetepe yazdı:Sokaklar''off''
sadece teker izlerinden gidilebiliyor, araç bir sağa, bir sola yata yata gidiyor, aracım şu an sola çekiyor, ön takımdan sesler de gelmeye başladı ve amortisörler sanırım bozulmaya başladı...toprak yolda gider gibi olduğundan ve de soğuk havadan...
Karla bir derdim yok ama belediyeyle var...
murat11h1 yazdı:Aracı toparlamışsın maaşAllah.
mustklc yazdı:murat11h1 yazdı:Aracı toparlamışsın maaşAllah.
toparladık murat kardeşim sağolasın.
zeki ünaldının işçiliği göz doldurdu. yazmayayım dedim ama artık dayanamayacağım.
3 parça değişti, 2 kapı ve arka çamurluk . altı üstü boyayıp takacaklar onu bile ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
arka kapıda tırnak kadar yeri boyamamışlar, elini sürünce kavlıyor. Orada söyledim,fırçayla çocuğun suluboya yapması gibi yalandan rötüşladılar
Arka tampon kazada 10 cm kadar çizilmiş. farketmemişler. orada söyledik, pasta cila mı yaptılar artık
Neyse çıktı yola, eve varınca bir baktım, aracın içinde kapı plastiğini 10 cm kadar kırmışlar. Yahu insan hiç farketmez mi? muhtelemen kapıyı sökerken kırmışlar.
Kazanın olduğu lastik de ötüyor büyük ihtimal bilya dağıtmış. Özellikle o lastiğe bakın dedim, bakmamışlar. 5 tonluk araç çarpmış o lastiğe hiç birşey olmamış gibi durur mu?
arkadan küt küt ses geliyor. açtım bagajı baktım. Arka stopu nasıl söküp nasıl taktılarsa götü başı oynuyor. Bir iki itekledim yerine oturur gibi oldu. Çocuk takmış sanki.
Tavan döşemesinde kara kara el izi. Bildiğin girişmişler artık temizleme zahmeti bile göstermemişler.
Servise zeki ünaldıya giderdim eskiden ama kasko için artık gitmem sanırım. Hiç memnun kalmadım.
hetepe yazdı:
+1
bununla geçmiş olsun, ata'yı ve zeki'yi zamanında silmiştim, işim düşer diye and'la aramı sağlam tutuyorum ama onlarda da iş yok, arabanın her tamirde bir tarafı gidiyor, usta falan da değil hiçbiri, resmen işine saygı duymayan, işini sevmeyen adamlar bunlar...başka izahı olamaz bence...
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir