[quote="trifaze"][quote="goksu"][quote="trifaze"]anladim ben onu yanak genisligi olarak biliyordum.
4 yanak lastikleride takmis derlerya. ince yanak da
ama hocam
lastik te tur\yol kavraminda israrciyim
[/QUOTE]
Lastik ölçülerini değiştirmek mutlaka yakıt tüketimini olumsuz etkiler. Ancak, yukarıdaki örneğe gelirsek, lastik çapının %1.6 azalması yakıt tüketiminde %1.6 artışa sebep olur diyemeyiz. Aynı şekilde lastik çapını %2 arttırarak %2 yakıt tasarrufu yaparız diyemeyiz. Oranlar lineer olmaz. Ama olumsuz yönde olur.
[/QUOTE]
hocam istanbul da taksiye binmeden once lastikler orjinalmi diye bakilir.
daha dusuk cap ayni tur devri ile daha az yol alir.
yakit tasarrufu lastik capi buyutmekle olmaz ancak design calismalari lastik caplarini standartlar olcusunde belirler ve daha dusuk cap sarfiyattir. daha buyuk cap ise aracin zorlanmasindan olusacak enerji kaybindan dolayi yine sarfiyattir. daha buyuk cap da daha hafif jant lar kullandiginiz zaman yakit tasarrufu saglarsiniz.
tabiki bir arabayi degerlendirirken iki disli carkin birbirini cevirmesinden soz edemeyiz. hesabi gercekten cok zor. tamamen kullanici, dizayn ve parcalarin dogru calismasi ile ilgili bir konu
saygilar hocam degerli bilgiler icin
[/QUOTE]
Taksi konusunda haklısın, daha küçük çaplı lastik takarak taksimetre yanıltılabilir. Daha küçük çaplı lastik ile aracın hız göstergesi de gerçek hızımızdan daha fazlasını gösterecektir.
iyi akşamlar.