Şu an karanlıkta arka taraf sorunu giderildi.Orjinale en yakın bu çözümü öneririm.Tabii tavan kaplamasını oymayı göze alırsanız...

hetepe yazdı:Fabia 1 lerde maalesef arka taraf aydınlanmıyor, tasarım hatası bence...8 senedir sinir ola ola sonunda bunu çözüme kavuşturmaya karar verdim, Ankara Atisan Hurdacılar sitesinde araştırma yaparak Golf 4 ve Bora nın lambalarının bu arabaya en uygun malzeme olduğuna karar verdim.Ön tavan lambasında okuma lambası olmadığından yapmışken onu da değiştirdim.
Şu an karanlıkta arka taraf sorunu giderildi.Orjinale en yakın bu çözümü öneririm.Tabii tavan kaplamasını oymayı göze alırsanız...
serkanergezer yazdı:hetepe yazdı:.............................)
Elinize saglık çok güzel bi çalışma olmuş benimde böyle bir niyetim vardı ama izmirde herkese güvenipte yaptırabileceğim birşey değil eger ankaraya ugrarsam yardımızı isteyebilirm Engin Bey..
onurson yazdı:eline sağlık abi. Çok güzel bir çalışma olmuş... gerçekten çok ihtiyaç
cemkeskin yazdı:Güzel bir çalışma olmuş. Takmış olduğun lambalar sanki fabrikasyon gibi olmuş. Elektrik tesisatı için kablolarıtavan döşemesini sökmeden mi yaptın? Daha doğrusu kabloları nasıl oraya ulaştırdın? Bilgi verebilir misin?
e144552 yazdı:Net bir çalışma olmuş.
hkntuna yazdı:eline saglık çok güzel olmuş. bence tüm arabalara lazım böyle. ön lambalar sürekli sönük bende gece çok etkiliyor. jeepte görmüştüm arka tavan lambasını. lambanın ön tarafına gelen yerede 2 cmlik bir tümsek yada kesit yapmışlar. ön tarafa (ne sürücüye nede yolcuya) hiçbir şekilde ışık vurmuyor. çok hoşuma gitmişti.
murat11h1 yazdı:Tek kelimeyle süper olmuş. Gerçektende araca elegance havası veriyor.Benim araçta arka tavandaki tutamaçlarıda çalmış skoda... Birde hoparlörler yoktu aldığımda yahu kaç kuruşluk malzeme hepsi hepsi
marjinaliter yazdı:arka kapıya taktıgınız tweeterler hakkında bilgi verirmsiniz markası filan konusunda
hetepe yazdı:marjinaliter yazdı:arka kapıya taktıgınız tweeterler hakkında bilgi verirmsiniz markası filan konusunda
elektronik parçacılarında, 1 milyoncu dükkanlarda falan satılan, yaklaşık metal 1 lira çapında, markasız olan tweeterlerden takılı, orjinal yere de tam oturuyor...
Ses ise ihtiyacı karşılayacak kalitede ama orjinal tweeterden fazla tıslıyor...
şimdi taş çatlasa 5 liraya bulunabilir...
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir