mumtazsar yazdı:arkadaşlar hergün takip etmiş olduğum bu forum sitesinde birçok konuya yer verildi.benimkide bunlardan biri ama artık gına geldi ayrı açıyım dedim. gaz sorunu... aracıma ne yaptıysam gazını düşüremedim.20 tl ile gaz 2,70 den 55 km gidiyor kesinlikle 56 demiyor.yani 0,36 krş. aracımdan soğumya başladım. 1600 motorlar 250 yakıyorken 1300 motorun tatmin etmediği halde 0,36 yakması kanıma dokanıyor. bujiler yag yag filtleri hava filtresi yeni değişti.düşmedi tüp beyninden dedim sıfır atiker beyin aldım yine değişmedi. aracın motoru orjinal sadece egsoz var onuda çok nadir açıyorum arada (vanalı) atladığımız bi yer veya yapmadığım bişey varmı şurdan bide şu diyebilcek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.aksi taktirde bu aracın fazla durcagını zannetmiyorum. bi favorit parası kadar masraf ettim satmakta istemiyorum önce çözüm yolunu bulmalıyız teşekkürler
favo41 yazdı:bana kalırsa büyük bi olasılıkla subap ayarındandır. bayramda bende memlekete gittim 150 km gittim full depo bitti
subaplar benim sıkıydı araç 100 den fazla gitmiyordu o yüzdende fazla yaktım
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir