Şimdi bu araç çok olmamakla birlikte su eksiltiyor.. Yalnız suya yağ- yağ'a su karıştırma söz konusu değil. Aynı zamanda yağda eksiltiyor. 3 ay'dan 3 ay'a yarım litre koyuyorum.. bi aldığımda koydum bi de 4 gün önce.. ve bu araç hor kullanılmış bi araçta değil. Tanıyorum yani. İLk aldığımda yinede sanayiye götürdüm. Tamirci dedi ki. bu araç yağ yakıyo. ama kullanışına bağlı. Duruma göre rektefiye'ye girebilirsin dedi, ama aldırmadım tabi ki.. aldım aracı. Kütahya'dan antalya'ya 3 marş'ta geldim.. o zamanlar 2.69 dan alıyodum gaz'ı (gerçi şimdi de aynı fiyata geldi ama) 70 lira civarına geldi 400 km yolu.. ama antalya'ya alışamadı sanırım. yada kış diye fazla yakıyo bilemiyorum.. gerçi daha tam dürüst deneyemedim fulleyipte.. Hatta geçende üfleme var mı bi bak dediler. Çalıştırdım aracı. Normal sıcaklığında idi. Açtım yaĞ kapağını.. bastım hafif hafif gaza, yağ atma yok. bi damla bile.. ONa sevindim ama.. HAtta geçende yedek depo kapağından su kaçırıyodu. Baktım lastiği erimiş kapağın. Eski orjinal kapağını taktım. Şimdi su atma kesildi. -----hatta su eksiltmeyi bi kaç yerden hava alıyosa buharlaşıyordur diye düşünüyorum---- Ve Kapağın contasının erimesinden dolayı, hararet müşürünü 88'e düşürmeyi düşünüyorum mesela.. Şimdi araç bastın mı gidiyo.. gitmiyorum demiyo. Elim yazmaya varmıyo ama.. Conta falan dedi bi kaç kişi. Yok artık dedim. conta yakan araba asla çalışmazz. çalışsa da kendini aşırı belli eder.. çünkü bundan önceki aracım murta 131 idi. öyle bi conta yakmış ki, araç çalışmıyo. çalışsa da gitmiyodu. bunu gördüm yani..
Ne diyosunuz arkadaşlar ??? Kendimi boşa yıpratıyorum dimi ? Araçta bişey yok sanki ?