kurtoğlu11 yazdı:benim cikle arabayı çalıştırırken çalışmıyor. misal 100 metre gidiyorum cikle devreye giriyor daha sonra su ısınınca normale düşüyor. uğur kardeş sen ve cikle konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve nasıl normale döndürürüz fikirlerini bekliyorum
bende senin ustanın dediği gibi bir deneyim bakalım ne olacaksainz yazdı:kurtoğlu11 yazdı:benim cikle arabayı çalıştırırken çalışmıyor. misal 100 metre gidiyorum cikle devreye giriyor daha sonra su ısınınca normale düşüyor. uğur kardeş sen ve cikle konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve nasıl normale döndürürüz fikirlerini bekliyorum
Bu aralar benim Favorit' in jiklesi de öyle davranıyor. Cumartesi ustamla tekrar bir baktık jikle kelebeğinin, zembereğinin falan ayarına. Bir de "sabah soğuk marşta gaza tam bas, basılı tutarken marş yap çalışınca bırak" diye hafiften atarlandı bana.Ben tam olarak gaza basıp bırakıp tekrar basmadan çalştırıyordum hep. Yarın sabah soğuk marş yapacağım için deneyip buraya yazarım yine.
kurtoğlu11 yazdı:bende senin ustanın dediği gibi bir deneyim bakalım ne olacaksainz yazdı:kurtoğlu11 yazdı:benim cikle arabayı çalıştırırken çalışmıyor. misal 100 metre gidiyorum cikle devreye giriyor daha sonra su ısınınca normale düşüyor. uğur kardeş sen ve cikle konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve nasıl normale döndürürüz fikirlerini bekliyorum
Bu aralar benim Favorit' in jiklesi de öyle davranıyor. Cumartesi ustamla tekrar bir baktık jikle kelebeğinin, zembereğinin falan ayarına. Bir de "sabah soğuk marşta gaza tam bas, basılı tutarken marş yap çalışınca bırak" diye hafiften atarlandı bana.Ben tam olarak gaza basıp bırakıp tekrar basmadan çalştırıyordum hep. Yarın sabah soğuk marş yapacağım için deneyip buraya yazarım yine.
tam gaz yapıp marşa bastım gene aynı cikle o an çalışmadı az gittikten sonra1500 devire sonra normale döndüsainz yazdı:kurtoğlu11 yazdı:bende senin ustanın dediği gibi bir deneyim bakalım ne olacaksainz yazdı:kurtoğlu11 yazdı:benim cikle arabayı çalıştırırken çalışmıyor. misal 100 metre gidiyorum cikle devreye giriyor daha sonra su ısınınca normale düşüyor. uğur kardeş sen ve cikle konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve nasıl normale döndürürüz fikirlerini bekliyorum
Bu sabah o şekilde marş yaptım. Jikle 1100d/d olacak şekilde devredeydi ve yaklaşık 2km sonra tamamen devreden çıktı. Motoru stop ettikten beş dakika sonra tekrar çalıştırdığımda jikle tekrar devreye giriyordu. Artık o da ortadan kalktı. Yalnız bir ara şu rölanti aparatını kurcalamam gerecek.
kurtoğlu11 yazdı:tam gaz yapıp marşa bastım gene aynı cikle o an çalışmadı az gittikten sonra1500 devire sonra normale döndüsainz yazdı:kurtoğlu11 yazdı:bende senin ustanın dediği gibi bir deneyim bakalım ne olacaksainz yazdı:kurtoğlu11 yazdı:benim cikle arabayı çalıştırırken çalışmıyor. misal 100 metre gidiyorum cikle devreye giriyor daha sonra su ısınınca normale düşüyor. uğur kardeş sen ve cikle konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve nasıl normale döndürürüz fikirlerini bekliyorum
Bu sabah o şekilde marş yaptım. Jikle 1100d/d olacak şekilde devredeydi ve yaklaşık 2km sonra tamamen devreden çıktı. Motoru stop ettikten beş dakika sonra tekrar çalıştırdığımda jikle tekrar devreye giriyordu. Artık o da ortadan kalktı. Yalnız bir ara şu rölanti aparatını kurcalamam gerecek.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir