FaBiCooPeR141 yazdı:ön kapı swichtleri var mıdır ? yoksa nereden temin edebilirim bilginiz var mıdır ?
abdullah_ulusoy yazdı:FaBiCooPeR141 yazdı:ön kapı swichtleri var mıdır ? yoksa nereden temin edebilirim bilginiz var mıdır ?
Kapının açık kapalı konumunu gösteren swichlerini soruyorsunuz dimi
soner41 yazdı:Arkadaşlar jantım kırıldı. 1 adet 14" 5x100 5 bijon jant arıyorum. Elinde olan varsa ulaşabilirmi yoksa 4 tane teneke jantta olur.
FaBiCooPeR141 yazdı:abdullah_ulusoy yazdı:FaBiCooPeR141 yazdı:ön kapı swichtleri var mıdır ? yoksa nereden temin edebilirim bilginiz var mıdır ?
Kapının açık kapalı konumunu gösteren swichlerini soruyorsunuz dimi
aynen ta kendisi hatta kapı altı kırmızı ışıklar tavan lambası ve ışık açık kaldı uyarısı bu swicht bozuk olunca yanmıyor-uyarmıyor
metinislam yazdı:2001 fabia 1.4 sol cam motoru var mı motorun üzerindeki numara : 6Q1959801
abdullah_ulusoy yazdı:metinislam yazdı:2001 fabia 1.4 sol cam motoru var mı motorun üzerindeki numara : 6Q1959801
Fabia2 lerin ki uyuyor mu
YEMRE yazdı:2001 FABİA 1.4 İ ELAGANS ARACIM VAR. GÖĞÜSTE BULUNAN HAVALANDIRMA KAPAKLARINA İHTİYACIM VAR. (AÇIKLAMA: KLİMADAN HAVA GELEN YERDEN BAHSEDİYORUM. ) SAĞ SOL VE ORTA İÇİN
ogzhanasan yazdı:Fabia 2 çıkma kolçak var mı?
hsyn07 yazdı:ön hoparlörlerin fiyatı nedır ? kapı gergisi fiyatı nedir ?
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir