Aracımı uygun bi fiyata aldım.Allah satandan razı olsun hiç bakmamış arabaya kaporta biraz yıpranmış...Motor hariç araba yok desek daha mantıklı aslında neyse uygun fiyata aldım diye gene sitem etmeyim..
Arabayı kaportaya sokmayı düşünüyurum ancak bna lazım olacak ve internette sıfırını bulamadıgım birkaç parça var..
1-) Sağ sol marşpiyel.. Orjinal tercihimdir ama station vagon felicia glx lerdeki gibi süslü süde olabilir

2-) Arka plakalıgın yerine takılan bi saç var Çek cumhuriyetlilr her arabaya takıp bizi kıskandırıyor türkiyede sadece 1 kişide gördüm ama hazırı varsa alırız yoksa artk kaportacı yapacak

3-) Füme arka stop farları
4-) İç taban döşemesi ( bu okadar önemli değil halıflex ile kendim yaptım ama uygun fiyatsa alabilirim )
5-) En önemlisi bu.. Ön 2 koltuk lazım. Orjinal koltuk olmasına gerek yok Doblo koltuğu bile ayarlayabilirim.Kızak arası bizim arabaya uyan Bildigim kadaroyla Rover 200s var Doblo var Honda var.. uygun fiyatlı kızakları calısan bi koltuk da işimi görecektir...
6-) Ön panjurun içi tel olan..Yine Çek cumhuriyetlilerin bolbol kullandıgı ama bizde bulamadıgım ve görmedigim bi parça..Eğer hazırı varsa alınır yoksa eski panjuru kesip içine tel kaynatıcaz artık

7-) Sağ sol felicia dikiz aynası.. Daha tatlı duruyor

9-) Kapı kolu takımı komple ( açma yerinin altındaki plastikler yok sadece ama kompleside işimi görür )