anahtar olan yok

[/QUOTE]

aynen bende bunu demek istiyorum...ama herşeye rağmen fabiamı seviyorum..
yani peki 1987 model honda accordu 2006 fabia 1.2 ile karşılaştırmak nasıl bir mantık motorunu dahi yazmamışsınız büyük ihtimal 2000 motordu o accord hondanın en baba arabası bu bağlamda 1974 model mercedes 200 lerde otomatik cam havalı direksiyon standart park freni ayaktan 74 model mercedes 200 o dedğiniz honda accordu acordion yapar biri 74 biri 87 mevzu bu veya bu karşılaştırmalar değil her türlü arabaya bindik çok şükür fabia tabiki eksileri olan bir araç sitede bir çok şikayetim de mevcut ama gidin test edin ve yorumlayın kulaktan dolma sadece görsel değildir araç işi. araba yakışıklı başka motor 125 başka araba 60 lık kazada pert sürücü koltuğuna oturduğunuzda önün nerde bittiği belli değil ama rica ederim aracımız bir clio bir peguot 206 bir citroen c3 bir fiestadan bir cityden bir lineadan kat kat daha iyi hepsine 1000 basar.
Resmin ait olduğu aracın 1 yaşına girmesine 1 ay var.Geçirdiği 11 ay boyunca elbebek gülbebek bakıldı. Resimdeki eksiği bulun bakalım Hasar eksik olan ışık....
KAPI KİLİTLEME BUTONU YOK YADA IŞIĞI YANMIYOR....
yani peki 1987 model honda accordu 2006 fabia 1.2 ile karşılaştırmak nasıl bir mantık motorunu dahi yazmamışsınız büyük ihtimal 2000 motordu o accord hondanın en baba arabası bu bağlamda 1974 model mercedes 200 lerde otomatik cam havalı direksiyon standart park freni ayaktan 74 model mercedes 200 o dedğiniz honda accordu acordion yapar biri 74 biri 87 mevzu bu veya bu karşılaştırmalar değil her türlü arabaya bindik çok şükür fabia tabiki eksileri olan bir araç sitede bir çok şikayetim de mevcut ama gidin test edin ve yorumlayın kulaktan dolma sadece görsel değildir araç işi. araba yakışıklı başka motor 125 başka araba 60 lık kazada pert sürücü koltuğuna oturduğunuzda önün nerde bittiği belli değil ama rica ederim aracımız bir clio bir peguot 206 bir citroen c3 bir fiestadan bir cityden bir lineadan kat kat daha iyi hepsine 1000 basar.
[/QUOTE]Çok haklısınız size bende katılıyorum artı kötüde diyebilirsiniz kimse buna bişey diyemez herkez düşüncelere saygı göstermeli bu site bütün fikirlerin paylaşıldığı bir site fabialar eksikleri olan arabalar ama açın şikayet var coma bakın 100 ü geçemiyorum diye hondaya şikayet yazan ve karşılığında bu city araçlar adı üstünde şehir içi arabalar sizde 100 ü geçmeyin cevabı alınan bir araba ben honda cıvıc ve yeni octaviayı da kullandım honda yanında fos bana göre. Ben opel hayranıyım opel astramı sattım ve fabia aldım dediğiniz eksiklikleri hissediyorum ama bundaki sürüş zevki çok hoş 101 lik motor şehri içi seri ve atak ve üsttede dediğim gibi kendi segmentinde eksiklerine rağmen iyi bir araç demek istemiştim.
[/QUOTE]
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir