AhmetH beyfendi istanbulda sizin gibi böle anlayan motordan bi servis önerirseniz iyi olur bu arada araba benzinde ve gazde tekliyo bazen rolantide stop ediyo bi açıklık getirelim servisde önerirseniz oraya gideyiyim hemen canımı sıkmaya başladı
AhmetH beyfendi istanbulda sizin gibi böle anlayan motordan bi servis önerirseniz iyi olur bu arada araba benzinde ve gazde tekliyo bazen rolantide stop ediyo bi açıklık getirelim servisde önerirseniz oraya gideyiyim hemen canımı sıkmaya başladı
[/QUOTE] Merhaba,aynı sorun benim arabamda baş gösterdi(octavia 2001 elegance)sorununuzu nasıl çözdünüz?bilgilendirirseniz çok sevinirim.AhmetH beyfendi istanbulda sizin gibi böle anlayan motordan bi servis önerirseniz iyi olur bu arada araba benzinde ve gazde tekliyo bazen rolantide stop ediyo bi açıklık getirelim servisde önerirseniz oraya gideyiyim hemen canımı sıkmaya başladı
[/QUOTE] Merhaba,aynı sorun benim arabamda baş gösterdi(octavia 2001 elegance)sorununuzu nasıl çözdünüz?bilgilendirirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]AhmetH beyfendi istanbulda sizin gibi böle anlayan motordan bi servis önerirseniz iyi olur bu arada araba benzinde ve gazde tekliyo bazen rolantide stop ediyo bi açıklık getirelim servisde önerirseniz oraya gideyiyim hemen canımı sıkmaya başladı
[/QUOTE] Merhaba,aynı sorun benim arabamda baş gösterdi(octavia 2001 elegance)sorununuzu nasıl çözdünüz?bilgilendirirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir