bu şahin veya kuş serileri hakkında çok konu açıldı ama artık dayanamıyorum kuş serileri beni deli ediyor . özellikle izmir de belki şahin kullanıcıları problemli . bugün yokuştan yukarı çıkıyorum şahin üstüme sürüyor ne yapıyor sun sen diyorum adam kabadayı gibi konuşup yağ gibi üste çıkıyor çok geçmeden başka bir sokağa giriyorum ben haklı olduğum halde adama yer verip bir baştan bir başa geri geri çıkıyorum adam kafa sallayıp teşekkür bile etmiyor . kırmızı ışıkta bekliyoruz ama beklemeden geçen tek araç yine şahin - yalnış parkeden -aşırı korna çalan -gecenin 2 sinde son ses teyp açan daha aklıma gelipte sayamadığım bütün problemler şahin ve bu serinin devamında . bu şahinlerde izmir de hep beni buluyor . şimdi akrabası veya yakın arkadaşı şahin kullananlar tepki verebilir ama yüzde ye vurursak %90 ı problemli şahin kullanıcılarının en azından izmir de . şahin kullanan tanıdığı olan varsa onları %10 luk kısıma dahil edebilirler . çünkü herkez bir değildir herkezi suçlayamam . AMA BEN ŞAHİNDEN BIKTIM GÖZÜME GÖZÜKMESİNLER