





murat11h1 yazdı:Hayırlı olsun kardeş. Sırf genişliği ve konforu bakımından mı aldın onu merak ediyorum. Tam aile arabası aslında.

muhammed emin yazdı:bi resim felan yüklede bakalım bi
hayırlı uğurlu olsun allah agzinizin tadını bozmasın

skodaizm yazdı:Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Bir ara Chevrolet alacaksınız diye bayağı üzülmüştük. En azından artık güvenli bir aracınız oldu.


skodahastası yazdı:performans için chip yaptırabilirsiniz


muhammed emin yazdı:kaça almıştınız hangi renk bide son olarak araçtan memnunmusunuz bende almayı düşünüyo rdum da


eğitim01 yazdı:muhammed emin yazdı:kaça almıştınız hangi renk bide son olarak araçtan memnunmusunuz bende almayı düşünüyo rdum da
Hocam beyaz renk,aracı aile aracı olarak kullanmak istiyorsanız kesinlikle alın derin,mükemmel sürüş,konfor,bagaj hacmi,panoromik cam tavan vb.kesinlikle öneririm.bizim araç 2011,17 binde fiyatı biraz piyasanın üstünde ama çok temiz olduğundan aldım. 28 bin TL. Motor performansı beni birazcık üzse de eğer siz de benim gibi çok hız yapmayan biriyseniz tatminkar.(Sadece motor performansını araç sollamalarında arıyorum.Şöyleki araç sollarken karşıdan gelen ara ve geçme durumunuzu iyi ayarlayın)


Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir