ben diyarbakır dicleyi tavsiye etmiyorum. fiyatları yüksek. sanayide ismini şimdi unuttuğum eskiden yetkili servis olan bir yer var orayı tavsiye edebilirim.
[quote="Boris"]İstanbul Sefaköy de önerebileceğiniz fiyatları makul iyi bir yer var mı. Teşekkürler.. [/QUOTE] ikitelli organizede atatürk oto san var ordaki uzman oto 212 485 50 24
istanbul pendikte velibaba oto sanayi de şampiyon otomotiv skoda özel servisi
Musa Yanık gsm 0542 335 31 75 Osman Atalar gsm 0533 358 50 76
skodanın piridir diyebilirim skoda olsun ne olursa olsun mekanik ,elektirik,yedek parça kaliteli işçilik on numara diyebilirim her zaman gittiğim yerdir arabayı bırakın gözünüz arkada kalmaz
dostum bence atik skoda kazık ben bir kere gittim daha gitmem bence oraya gitmeden diğer skoda servislerini bir aramanı ve fiyat almanı tavsiye ederim özelikle ferhat skoda bu konuda daha uygun fiyat veriyor gecen baskı balata takımı sordum atik 750 tl cekti ferhat 300 tl aradaki fark ortada karar senin.
ALİ KARDEŞİM SLM BEN SİTEYE DAHA YENİ UYE OLDUM AYRICA SKODA AİLESİNEDE YENİ KATILDIM AYKANLA İKİNİZİN YORUMLARINI OKUDUM VE BAKTIM Kİ SEN COK ESKİDEN BERİ MUSA USTAYA GİDİYORSUN BU MUSA USTA İŞİNDE İYİMİDİR TAVSİYE EDERMİSİN BENDE SKODA FABİ VAR 90000 BAKIMI YAPTIRCAM AMA İYİ BİR USTA ARIYORUM ATİK SKODAYA GİTİM BANA 1500 TL CEKTİ MUSA USTA NEKADAR ALIR TAHMİNİ ARABAYA BAKMAYA ÜCRET ALIYORMU?AYRICA BU MUSA USTA NIN YERİ G.O.PAŞA NIN NERESİNDE BENDE ORDA OTURUYORUM