hakan48 yazdı:beyazkurt61 yazdı:trabzon da cakaldan baska bıse yokkk ustayım dıe gecınen pezevenk ınsanlar allahdan korkun ya
Şikayetlerinizi Skoda'nın Web Sitesine de Yazmanızı Tavsiye Ederim, Malesef Skoda Bir Türlü Kurumsallaşamadı, Araba Demeye Şahit İsteyen Dacia Dahi Daha yaygın Servis Ağına Sahip, Halbuki Renaulttan Bile Daha Kaliteli Araçlara Sahip Skoda ,Servis Hizmet Kalitesi Görünüşe Bakılırsa , Para Gelsinde Nasıl Gelirse Gelsin, Servisler Kötü Olsada Olur, Politikası İzlemektedir, Skoda Malesef Doğuş ve Yüce Oto dan Ayrı Bir Grup Tarafından Getirilirse, O Zaman Hakettiği Değere Ulaşacaktır. Ama Yıllardır Kurumsallaşamadı , ve Bence Önümüzdeki 20 Yıldan Öncede Kurumsallaşamaz. Yani Hem Volkswagen Hem Skoda hem Seat Aynı Grup Tarafından Satılırsa Ortada Rekabet Olamaz, Ben Şahsen Süperb nin Passat la Aynı Kalitede Olduğunu Düşünüyorum, Hiç Bir Fark Yok Çünkü, Dünyada Vw Groupun Markalarının Tek Çatı Altında Satıldığı Yer Yok Türkiyeden Başka,
Bu Doğuş Otonun Sitesinde Şöyle Yazılmış
Doğuş Otomotiv, Volkswagen Grubu'na bağlı tüm markaları çatısı altında bulun­duran dünyadaki tek şirkettir.
Aşagıdaki Linkte Açıklama Var.
http://www.dogusotomotiv.com.tr/c/dogus-otomotiv.aspx

onurson yazdı:ankara arıkan otoyu tarif edecek varmı? yıldırımlar sanayi sitesi nerede bulamadım

alirıza yazdı:onurson yazdı:ankara arıkan otoyu tarif edecek varmı? yıldırımlar sanayi sitesi nerede bulamadım
bence gitme derim oraya .orada muharrem usta var iyidir ima ortagı tam bir üçkağıtcı....işi muharrem yapıyor ama hesabı diğer ortağı yapıyor paragözün teki......

Bluedays yazdı:alirıza yazdı:onurson yazdı:ankara arıkan otoyu tarif edecek varmı? yıldırımlar sanayi sitesi nerede bulamadım
bence gitme derim oraya .orada muharrem usta var iyidir ima ortagı tam bir üçkağıtcı....işi muharrem yapıyor ama hesabı diğer ortağı yapıyor paragözün teki......
Klasik türk ortaklığı tipi

onurson yazdı:Bluedays yazdı:alirıza yazdı:onurson yazdı:ankara arıkan otoyu tarif edecek varmı? yıldırımlar sanayi sitesi nerede bulamadım
Klasik türk ortaklığı tipi
hocam siz nereyi önerirsiniz? lojistik kalıyor seçenek.. oradan da ben memnun değilim

Aykan DURAN yazdı:İstanbuL Gaziosmanpaşa'da Bayraktar Oto, Musa Usta Var. Yılların Tecrübesiyle skoda araçlarda altından kalkamayacağı hiçbir sorun yoktur. Çok temiz iş yapar, çokta hesaplıdır.

Dön Servis, Yedek Parça, Aksesuar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir