erginbkr yazdı:bu seferki motor yağı değişiminde başlıkta ismi geçen motor yağını kullanacağım...bugün yetkili bayiiden ( internetten almaya korktum çok sahte çıkıyor diye) 4 litre 50 tl karşılığında aldım...umarım pişman etmez beni...castrol motor yağının kaliteli olduğunu söylüyorlar ama fiyat/performans kıstası beni bu yağı almaya sevketti...

ayhani yazdı:erginbkr yazdı:bu seferki motor yağı değişiminde başlıkta ismi geçen motor yağını kullanacağım...bugün yetkili bayiiden ( internetten almaya korktum çok sahte çıkıyor diye) 4 litre 50 tl karşılığında aldım...umarım pişman etmez beni...castrol motor yağının kaliteli olduğunu söylüyorlar ama fiyat/performans kıstası beni bu yağı almaya sevketti...
4 litresi 50 liraya bedava almışsın. Castrol magnetec 10/40'ın 4,5 litresine 100 tl vermiştim 15000 km kullanıyorum. Ha iyimi bilmiyorum iyi yağı nasıl anlıyorlar onuda bilmiyorum. Octim 4 yaşında 93bin km yaptım şu ana kadar sorun yaşamadım. Ama bu yağın iyisini arkadaşlar nasıl anlıyor gerçekten merak ediyorum.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir