albatt yazdı:lostar58 yazdı:bu arada aracınız 1,3 dü değilmi 1,3 e göre söyledim
yok 1.3 değil, onu yazmayı unutmuşum 1.6
debriyaj seti 1,6 ---167 tl ateşleme bobini 195 tl
albatt yazdı:lostar58 yazdı:bu arada aracınız 1,3 dü değilmi 1,3 e göre söyledim
yok 1.3 değil, onu yazmayı unutmuşum 1.6

lostar58 yazdı:dmrl23 yazdı:octavia RS ön tamponu?? ücreti ne kdr acaba??
hangi kasa octavia a4 mü a5 mi kasa a5 eski kasa mı yeni kasa mı

dmrl23 yazdı:lostar58 yazdı:dmrl23 yazdı:octavia RS ön tamponu?? ücreti ne kdr acaba??
hangi kasa octavia a4 mü a5 mi kasa a5 eski kasa mı yeni kasa mı
A5 KASA 2012 MODEL ARAÇ

Kindred Brujah yazdı:Merhaba,
2000 Model Mpi motor skoda felicia'nın fabrika çıkışı bujileri 3 tırnak mıdır tek tırnak mı? tek tırnaksa diğer tek tırnaklardan farklı mı ? birde set fiyatı alabilir miyim bujiler için ?

lostar58 yazdı:Kindred Brujah yazdı:Merhaba,
2000 Model Mpi motor skoda felicia'nın fabrika çıkışı bujileri 3 tırnak mıdır tek tırnak mı? tek tırnaksa diğer tek tırnaklardan farklı mı ? birde set fiyatı alabilir miyim bujiler için ?
felicia orj bujisi tek tırnak enjeksiyonlu bujidir tek tırnaktan biraz farklıdır
tane fiyatı 7,41*4

Kindred Brujah yazdı:buji markası nedir Champion RC89 mu acaba?lostar58 yazdı:Kindred Brujah yazdı:Merhaba,
felicia orj bujisi tek tırnak enjeksiyonlu bujidir tek tırnaktan biraz farklıdır
tane fiyatı 7,41*4

ilgazdr yazdı:Dostum kolay gelsin.Verdiğin fiyat bilgileri için teşekkür ederiz.
Bende 2006 A5 elegance aracın sol yan aynasının fiyatını merek ediyorum.Bilgi verirsen sevinirim.Tam takım değişmesi gerekiyor.Sinyalli ve kapı aydınlatmalı olan tip.

Dön Servis, Yedek Parça, Aksesuar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir