murat_4025 yazdı:2004 octavia elegance model aracımın plastik karter korumasını kırdım yine plastik olanından taktırmak istiyorum ban yardımcı olabilir misiniz?

hayrullahkiral yazdı:2007 model Fabia Clasic TDI kullanıyorum. aracım 38000 km de. aracımın triger setini değiştirmem gereklimi? birde aracım boşta ve çalışır durumda iken hafif gaza basınca sanki ince ve tiz bir ses geliyor. geçenlerde dizel aracı olan bir arkadaş turbo üflemeye başladı, değişme zamanı geldi diye söylemişti. benim de aynı sorunum olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim...

hakan48 yazdı:hayrullahkiral yazdı:2007 model Fabia Clasic TDI kullanıyorum. aracım 38000 km de. aracımın triger setini değiştirmem gereklimi? birde aracım boşta ve çalışır durumda iken hafif gaza basınca sanki ince ve tiz bir ses geliyor. geçenlerde dizel aracı olan bir arkadaş turbo üflemeye başladı, değişme zamanı geldi diye söylemişti. benim de aynı sorunum olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim...
Aracın Motor Yağı Değişiminde Nasıl Yağ Kullanıldı? Uzun Ömürlü Turbo İçin Aracınızda VW 505.01 Onaylı Motor Yağı Kullanmanızı ve Her Bakımda Yağ Filtresiyle Beraber Değişim Yapılmasını Tavsiye Ederim, Hava Filtre ve Boruların Temiz Olması Gerekir. Ayrıca Bor İçerikli Yerli Katkılardan Özellikle Uzak Durmanız Gerekir.
Triger Setiniz Yıl Olarak Değişim Yapılması Gerekir. Yıldan Değişeceği İçin Rulmanlarda Ve Su Pompasında Ses Yoksa Sadece Triger Kayışını Değiştirebilirsiniz.

hakan48 yazdı:murat_4025 yazdı:2004 octavia elegance model aracımın plastik karter korumasını kırdım yine plastik olanından taktırmak istiyorum ban yardımcı olabilir misiniz?
Karter Muhafazanız 3 Parçadan Oluşur, Hangi Parça Kırıldı, Orta Yada Sağ Sol Hangisi Kırıldıysa Ona Göre Yardımcı Olabilirim.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir