Daha Önceden Açmış Olduğum Aracınızda Çözemediğiniz Arıza Varmı?
Linkli Konunun 17 Sayfayı Aşmasından Dolayı Yöneticimiz Tarafından Kilitlenmişti
Konunun Devamı Bu Alanda Yayınlanacaktır.
Skoda Araçlarınızın Teknik Destek ve Yedek Parça Konularında Sorularınızı Bu Konudan Sorabilirsiniz.
Bu Arada Forum Skoda Forumu Olduğu İçin Skoda Yazdım Ayrıca Özelden
:) Volkswagen Audi Opel Chevrolet Marka Araçlar İçinde Soru Sorabilirsiniz. 
Takip Eden Kullanıcılara Hediyelerimiz Olacaktır.
****Soru Sormadan Önce Lütfen Aşagıdaki Yazımı Okuyun *****
Bazı Sorularda Gerek Görüldüğü Hallerde Cevaplarımı Özel Mesajla Bildireceğim Özel Mesajla Cevap Verilmesini İstemeyenler, Soru Sormayarak , Polemiklerin Önüne Geçebilir,
Burda Amacım Kısa ve Nettir, Mağdur Olan İnsanların Sorununa Yardımcı Olmaktır,Forumda Yaygara Yapmak Değildir. Gerek Kendi Bilgimle Gerektiğinde Sektörde Tanıdığım Dostlarımdan Fikir Alışverişinde Bulunarak Sorununuza Çözüm Üretmeye Çalışacağım, Çünkü Araç Kullanıcısı Değilim Bu İş Mesleğim Mesleğimle İlgilide Dedikodu Yaparcasına Her Türlü Püf Noktayıda Burda Yazacak Değilim , Her İnsanın Prensipleri Vardır. Benimde Prensibim Bu, Gerçekten Sorunu Olan İnsanlara Bir Nebze Olsun Yardımcı Olmak Amacıyla Yapıyorum,
Herhangi Bir Maddi Çıkarım ve Beklentim Olması Söz Konusu Değildir, Yaptığım İş İtibariylede Allaha Şükür, Zaten Bugünün Şartlarında Gayet İyi Kazanan Biriyim, Bu Yazıyı Okuyunca Bazı İnsanlar Diyecektirki Bunları Neden Yazdı, geçmişte Bazı Artniyetli Kişilerin Polemiğiyle Uğraştığım İçin Bunları Özellikle Yazma Gereği Duydum,Aklı Sıra Özele Yazmamdan Rahatsız Olanlara Neden Yazmadığımı Anlatmaya Çalıştım. Anlayışla Karşılayacağınızı Umuyorum, Tüm Kullanıcılara Kazasız Belasız Arızasız Yıllar Dilerim, / Sorularınız Haricinde Lütfen Prensipleri Eleştiren Yazı Yazmayınız.