5950 ıb dede var o senin list dediğin olay ben bütün albümlere içindeki şarkılara bakabiliyorum usb çıkışıda var aux da var yok yok
[/QUOTE]acaba benimkinde de varmı daha cd takıp denemedim akşam araba bi gelsinde hem cd yi deniyim hem list olayı var mı ona bakiyim hemde fotosunu çekiyim [/QUOTE] ben dükkana ölesine kurdum arabdaki ovallerle sadece ikisini bağladım boschmann 500x2 dükkanın tavanı oynuyo daha wooferı falan bağlasam demekki bide daha güç kaynağı zayıf eq ayarı da şöle low 1 mid 4 high 6 da bass boost falan 0 da videoları koyabileceğimiz bi yer olsa atarım bide 2950 de list olayı yokdikkat edersen zaten aynı herşeyi sadece biri kaçak diğeri faturalı girişli bide rca dediğin şey anfi çıkışı işte o zaten ondan kaç tane vardı iyi batın mı bide woofer çıkışıda ayrımı yeri nerde kablo olarakmı yuva olarak mı anfi çıkışı
anfi çıkışı 1 tane wooferda yuva olarak var ama woofer alırsam anfi alırım mutlaka zaten çok iyi olmuyo tek woofer bnm arkadaşta var çokta iyi değil çıkışı belli bi seviyeden sonra cızırdıyo
rather86 akşam benden resim istemiştin çektim ama koyamadım dün gece bu işte
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir